Limitovaná edice nivea krémů

by - února 04, 2013

Projíždím jen tak od Nivei oficiální stránky y vidím že mají limitovanou edici na jejich úžasnéé krémy takže přemýšlím o koupi :) Budu se muset skočit podívat asi zítra :)

1) Krém jménem sníh
Srdce v bílé sněhové peřině pro všechny zimní lásky… Tolik jemné ochrany všech milovaných do jejich mrazivých dní s posvátným symbolem těch nejkrásnějších upřímných přání. Nejen, když se právě blíží Svatý Valentýn.


2) Krém jménem voda
I krůpěj na vodní hladině přeje čisté lásce tvaru srdce… Potěšení v laskavém dárku všem svým milým nejbližším, vyznání všeho, co jen chcete darovat ženám a maminkám k jejich svátečním dnům i něžné pohlazení všech Vašich miláčků.


3) Krém jménem pláž
Krém, který v sobě skrývá i celé moře lásky, horkého slunce a letní pohody… Chladivý jemný dotek rozechvělé pokožky, kterým se můžete podělit o všechny své pocity a věnujete s ním i kousek svého srdce a vnitřního souznění.


4) Krém jménem nebe
Je jak z čistého vánku někde vysoko v oblacích, je z nejsilnějších motivů lásky jenom pro něj, pro ni… Cit, který z tak známého a tolik blízkého krému dělá neobyčejný a svou kouzelnou péčí sdělí to, co je mít ráda a mít rád.


Tak co koupíte si?
 

You May Also Like

0 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)