22.12.2013

by - prosince 22, 2013

Ahojte kočky :) Zítra mám narozeniny :D né že bych se tu vychvalovala, ale sama sobě si nezávidím :D den před Vánoci a mít narozeniny, kdo to kdy viděl, ale co nadělám :))) Ještě pořád budu mít náct :D Včera už mi přítel dal dárek na Ježíška, ale ten ukážu až potom :)) Miluji ho!! Jinak dneska nějaké to povídání, ve čtvrtek jsem chytla děsnou rýmu, ach jo já tak nechci smrkat! Včera mi mamka nakázala, že musím spát s čepkou tak jsem spala no :D bo jsem měla včera i menší teplotu, dala jsem si horkou koupel. Dneska už je to lepší, už tolik nesmrkám :D Dneska jsme i strojily stromeček a je nádherný :)) máme fialový :)

Máš otázku, ptej se? http://ask.fm/Misuna94

Dneska se už koupat nemůžu, protože se tam bude koupat kapřík, kterého stejnak nejím, protože mi hrozně smrdí :D tfuj :( já raději řízek :)


A tady náš krásný stromček v obýváku, konečně Vánoce! ♥ Pochlubte se Vy jaký máte stromček? :) 



You May Also Like

9 komentářů

  1. Spát s čepkou? A to pomohlo? :D Já mám totiž taky rýmu, tak že bych se inspirovala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já totiž měla mokrou hlavu a mamka okamžitě at si ji jdu vyfénovat a ať si dám čepku nebo šátek, tak jsem spala v čepce, bo mám i zalehlé uši :D a ty už zalehlé nemám a rýmu mám menší :)

      Vymazat
  2. To je blbí mít narozky před Ježíškem, bud v klidu já jsem 24.12 :D Stromeček je moc hezký :) Rychle se uzdrav :D
    http://studyinviolet.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já kapra miluji :-) Letos si ho ale ve vaně neužiju, protože přijedu k rodičům až v noci z 23. na 24. prosince, takže už bude nejspíš naporcovaný chudák :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásný stromeček máte, povedl se!:))

    OdpovědětVymazat
  5. Dopřebu přeji Všechno nejlepší!:) a ja mam v pokoji bílí stromeček s šedými ozdobami , a v obývacím pokoji budeme zitra zdobit stromek do zlata:)

    OdpovědětVymazat
  6. Takze teda kedze narodeniny mas dnes, tak ti prajem len to najlepsie, nech sa ti dari v blogovom i v neblogovom svete. ;)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)