Recenze: Lak na nehty Colorama

by - prosince 02, 2013

Už v létě jsem si od nich pořídila tento krásný lak na nehty. V jejich sbírce mám 4 laky :)) Tak se pojˇ'dmě podívat na vroubek :))


Musím říct, že nalakovat stačí bohatě jedna vrstva pokud ten lak nechcete nijak moc výrazný. :) Na nehtech vypadá přesně tak jako v lahvičce, což jsem byla mile překvapena. :) Jeho výdrž je poměrně nic moc, protože mi nevydrží déle jak 3 dny jak to bylo u ostatních laků colorama, bohužel mi vydrží dva dny a pak už na některých místech chybí. Se štětečkem jsem moc spokojena je větší, že zakryje větší část nehtu, nedělá šmouhy. Jaké je jeho schnutí?! Perfektní počkáte minutu a lak je uschnutý. Mám odstín 54 a zřejmně ho budu používat na nějaké zdobení, třeba. :)) Stojí do 80 Kč.




You May Also Like

5 komentářů

  1. Laky Colorama nejsou špatné, ale taky mi moc nevydrží a hlavně se liší kvalitou kus od kusu. Mám zlatý, který je úžasně krycí už v jedné vrstvě, pak oranžový a růžový, které ujdou ve dvou, ale mám ještě zelený, který nebarví skoro vůbec a i čtyři vrstvy by byly málo...

    OdpovědětVymazat
  2. Great Post!
    i follow you now on GFC
    Hope you follow back :-)
    http://inaalovephotographie.blogspot.de/ <33

    OdpovědětVymazat
  3. Vybrala si si naozaj krasny odtien! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle laky miluji:) Momentálně mám na nehtech fialový a je nádherný, už hodně lidí mi ho chválilo, takže při další návštěvě drogerie beru další:)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)