Recenze: Micelární voda Dermacol

by - března 04, 2014

Dneska tu mám recenzi na Micelární vodu od Dermacolu, kterou jsem našla v zářijovém Ladyboxu. :) Zítra bych chtěla udělat článek na téma barvení obočí, jak se to vlastně dělá :)) Tak se pojďme podívat na micelární vodu. :) 


Speciálně pro Vás jsem našla co to je vlastně Micelární voda, protože jednak třeba někdo neví na co to je dobré. 

Micelární voda v jediném kroku odstraňuje make-up z obličeje, očí i rtů a zároveň šetrně čistí pleť. Hydratuje, tonizuje a zklidňuje. Je vhodná pro všechny typy pleti včetně citlivé a zralé. Micelární vody díky svému složení nezanechávají pleť mastnou. 

Součástí micelární vody jsou tzv. micely - makromolekuly, které okamžitě zachycují veškeré nečistoty a zbytky make-upu. Micely účinkují, aniž byste pleť odličovacím tampónem museli třít. Proto je odlíčení s micelární vodou k pleti naprosto šetrné. Přípravky neobsahují alkohol, takže nevysušují.

Originál popis: Odličovací a čistící micelární voda pro mladou pleť účinně odstraňuje make-up a nečistoty. Extrakt z okurky a mořské řasy pokožku chrání a hydratuje, dodává ji svěžest a jemný vzhled. Dermatologicky testováno. Bez konzervačních látek - parabenů.

Takže tahle micelární voda je lepší, protože s ní si můžete odlíčit i oči a nemusíte používat jinačí přípravek na odlíčení očí a v koupelně Vám to zabere míň času než předtím.

Micelární voda je vhodná i pro citlivou pleť, je k pleti velice šetrná, nedráždí pleť. 

Balení líbí se mi jeho balení není velké ani malé je to vlastně 200 ml balení.

Vůně ta vůně mě okouzlila, většinou takové ty pleťové vody vůbec nijak nevoní, ale tahle ano! Nevím po čem, ale když obsahuje extrakt z okurky a mořské řasy, ale ta vůně je super!!! 

Konzistence je samozřejmě vodová.

otevírání víčka je samozřejmě jednoduchá, otevře se a nalije se na tamponek. 

Klady:

+ cena
+ tonizovaná pleť
+ svěží vzhled
+ hydratuje
+ čistí pleť
+ vůně
+ vhodná pro citlivou pleť
+ neobsahuje parabeny
+ odlíčí i oči

Zápory:

- žádné

Tuhle micelární vodu zakoupíte na krasa.cz za cenu 94 Kč.
A na stránkách Dermacolu za cenu 99 Kč.
Nevím jak je to v drogeriích, ale bude se to cenově pohybovat stejně. 


You May Also Like

6 komentářů

  1. měla jsem ji taky (rovněž z LB) a mě teda moc nevyhovuje. Pleť nečistí tak jak je potřeba. Ale je pravda, že nevysušuje. Oči mi teda nikdy neodlíčila. Na oči je lepší speciální přípravek určený přesně na odličování očí. :) Ale každému yhovuje něco jiného ;)
    Ale jinak pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá dobře :), já mám zatím jen dobré zkušenosti s micelárkami od Biodermy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na tuto micelárku jsem koukala už asi před měsícem:) Ale pořád váhám zda si ji koupit!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Aj ja som s ňou veľmi spokojná, skvelá micelárna voda za skvelú cenu, pekne vonia, dobre sa mi s ňou odličuje pleť a čo je dôležité, pleť nezaťažuje, neostáva po použití mastná.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)