Recenze: Mua oční stíny

by - března 19, 2014

Konečně jsem se dostala na recenzi očních stínů od MUA. Protože jsou to ty nejlepší stíny co jsem kdy mohla mít! :))) Tyhle jsem našla v krabičce krásy. Znáte je ? Jak jste s nimi vy spokojení? 



Trojice vysoce pigmentovaných očních stínů pro vytvoření úžasných smokey eyes. Stíny MUA Trio Eyeshadow jsou jemně třpytivé, konzistencí až máslové, ale velmi odolné a nalíčení vydrží celý den. Obvykle používáme nejsvětlejší stín do vnitřního koutku oka, pokračujeme středním odstínem a oko dolíčíme ve vnějším koutku nejtmavším stínem.


Balení je v krásném zabezpečeném obalu, který je na cvaknutí a při otevření zmáčknout takový cudlík :D trošku složité na vysvětlení, takže se vlastně nemusíte bát, že se Vám rozsypou nebo něco podobného. 

Barva já mám trio očních stínů v odstínu INNOCENCE. Barvičky jsou s jemným shimmerem (na fotce bohužel nejdou vidět) Jsou to hezké přirozené barvy.

Pigmentace tak tady není jim co vytknout, protože jsou tak úžasné až to není pěkné :D pigmentace je vážně dobrá a jsou takové barvičky i na oku jako jsou na ruce nanešené. 

Výdrž vydrží mi i bez báze hodně dlouho a to celý den, aspoň teda u mě, protože někdo psal, že nevydrží dlouho prý ani ne 4 hodiny, ale mě prostě to vydrží nevím no. Já jsem velice spokojena.



Jejich výhodou je, že nezalézají do vrásek. 

Klady:

+ cena
+ pigmentace
+ nezalézají do vrásek
+ výdrž
+ odstíny

Zápory: 

- při nanášení na štěteček práší, jinak při stínování na víčku tak už ne.

Já jsem ze stíny velice spokojená, takže mohu jen a jen doporučit. :)) 

Zakoupíte je na různých stránkách, našla jsem tuhle http://www.makeupshop.cz/mua-trio-eyeshadow-ocni-stiny-p3 za cenu 119 Kč. 

You May Also Like

7 komentářů

  1. Taky je mam hrozne rada, akorat pouzivam jen ten nejsvetlejsi a nejtmavsi:D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Ten světlý stín vypadá opravdu krásně, málokterý světlý je takhle dobře pigmentovaný :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám na ně nachystanou recenzi. Nechápu, že jsem ji tak odkládala, když jsou stíny moc fajn.

    OdpovědětVymazat
  4. Recenzi na ně mám taky nachystanou, ale přišly mi dost podprůměrné, hlavně tou pigmentací a prášením. Bez báze nejdou vidět vůbec a s ní je to tedy o něco lepší, ale pořád se nevyrovnají mým ostatním stínům, takže jsem je nakonec vyměnila na Votocvohoz :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem na Vánoce dostala Paletku od MUA tuším že s 10 stíny a jsem s nimi hrozně spokojená. I když u světlejších barev je pigmentace docela slabá, výdrž je skvělé a stínování také:) Super recenze!
    http://style-with-smile.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Vyzerajú byť perfektne pigmentované, určite sa na nich v najbližšej dobe chystám. :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovědětVymazat
  7. taky je používám a mám je ráda :) jestli ti páší to napravíš použitím štetečku :)
    lakomanie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)