Spotřebováno ( Duben 2014)

by - dubna 27, 2014

Místo videa tu je článek na spotřebováno. :)



Listerine cool citrus -  jakože k ní není co říct, normální ústní voda, jo byla fajnová. :) 
Veet pásky - s nimi jsem si trhala knírka :D jo bylo tam 20 voskových pásků a 4 poepilační ubrousky pro zklidnění, akorát jsem vždy po nich měla takové pupínky, ale vytrhlo to vše co jsem potřebovala.


Pure skin - tohle je od Oriflame je to takový jakoby peeling s částečkami, bylo to fajné, ještě tam něco je, vyhazuji to proto že je prošlá doba. 
Dermacol odličovací a čistící micelární voda - tuhle vodu nejvíc miluji. Musím si ji pořídit znovu. Vše splnila, vyčistila mi pleť, pěkně voněla. 


Schauma regenerace a péče balzám -  Pěkně mi po tomhle šly vlasy rozčesat, byla jsem s tím spokojená. Takže určitě to není poslední co jsem si tohle koupila.
Pure Fiji kondicionér - tohle bylo ještě v Ladyboxu, až teďka jsem to dopotřebovala, nevím mi to s vlasy nic neudělalo, ani mi vlasy nešly rozčesat, pro mě prostě propadák :D


Cestovní ubrousky - jo ty byli fajné, ale to je tak všechno :D
Tělové mléko do sprchy od Nivei - vzoreček jsem měla v časopise, je to novinka bambucké máslo a nádherně vonělo takže přemýšlím o dalším plném balení. :) 


Krém Oriflame - no tohle tak mega moc smrdí :D jako nevím ale je to tak moc umělé až to bolí :D ta vůně. Možná je to tím, že je to prošlé :D
Pleťový peeling Kivvi - jo ten byl fajnový, voněl, měl malé částečky, prostě nedrtil pleť :D byl dobrý. :) 






You May Also Like

2 komentářů

  1. Micelárku od Dermacolu mám taky ráda a Pure Fiji mi docela sedl, ještě na mě čeká jeden v zásobě.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek :) ten Dermacol vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)