Recenze: Essence stay all day 16h makeup

by - května 07, 2014

Zdravím milé čtenářky. Dneska po dlouhé době mám pro Vás recenzi na makeup od Essence. Jinak co děláte takhle při středě? Já byla v pondělí ve městě a stavila jsem se v DMku koupila jsem si pěkně vonící tělové mléko od Baley limitovaná edice a pak se se stavila i v Tetě tam jsem koupila lak na nehty od Miss Sporty, něco na způsob těch laků od Gabriella Salvet :)) Vyzkouším vše a dám vědět. :)) Ale teď už zpátky k recenzi. :) 



Balení je to prostě normální plastová lahvička, která je z otevíracím víkem a uvnitř se skrývá pumpička. Já osobně mám ráda nejvíce pumpičky, protože si vymáčknu vždy kolik potřebuji. Za mě rozhodně pěkné balení. :))  



Vůně ano makeup pěkně voní. To ale není u makeupů zvykem, že by nějaký voněl. Ale tento má velice příjemnou vůni, ale nemusíte se bát na obličeji nejde cítit. Jen ze začátku pak už se to ustálí. :) 

Konzistence ta je pro mě velice vhodná, jednak se makeup dá dobře rozetřít. A za druhé není tekutý. Vymáčknu a zůstane na svém místě v takové kuličce :D

makeup 

tady už je rozetřen, sice tady jde vidět že je fakt hodně tmavý, ale pleti se velice přizpůsobí.

Barva mám odstín 20 soft nude a je akorát. Teď nevím přesně kolik má odstínů, jelikož ani nevím jestli ho ještě vůbec dělají. Podívala jsem se na jejich stránky a ano makeup ještě dělají a má 4 odstíny. 10 soft beige, 20 soft nude, 30 soft sand, 40 soft honey. 

Výdrž s tím nemám žádný problém, na pleti vydrží celý den bezchybně. :) 

Tady vidíte že pleti velmi sedne. A dobře kryje. 


Klady: 

+ cena
+ hladká pleť
+ dávkování (pumpička)
+ dobře se roztírá
+ výdrž
+ nepůsobí jako maska
+ kryje
+ vůně

Zápory:

- možná že by mohlo být více odstínů


Makeup zakoupíte ve všech drogerií ze stojanem Essence a stojí cca 100 Kč. Za mě bych ho určitě doporučila. 

You May Also Like

3 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)