Sérum na řasy Realash - po 1 měsíci používání

by - května 31, 2014

Ahojte, zdravím, dneska jsem tu s článkem o nádherném séru na řasy jak jsem zmiňovala v minulém článku http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/2014/04/balicek-od-realash.html  a dneska jsem s článečkem po měsíci používání. Musím říct, že tak nějak jsem zaregistrovala určité změny v řasách, sice zatím ne tak viditelné, tak pojďme na to. J Příště se můžete těšit i na soutěž o toto sérum na řasy!

Aplikace je velmi jednoduchá, stačí nanést každý večer před spaním na vyčištěné řasy. Musí být suché a potom nanesete na kořínky řas po celé své délce, prostě tak jako oční linky, jak jednoduché, že? J A poté normálně můžete jít spáát. :D

Já jsem si všimla, že mám řasy o trošku delší, ale to čeho jsem si ještě více všimla, tak že se mi tak nějak i natočily nahoru. Poté jsem si všimla, že i mám řasy hustější než když jsem je měla. Já vím na mě se to těžko testuje když mám od přírody tak pěkné řasy, ale je to tak já si toho všimla. I když si dám řasenku tak řasy vypadají hodně dobře na pohled, ale tady fotku s řasenkou nemám, ta bude příště. J Je pravda, že jsem i pár dní vynechala, ale není to taková hrůza že bych konečné výsledky nějak ovlivnila. Jinak co se týká vedlejších účinků tak ty jsem vůbec žádné nezaznamenala. Já mohu za sebe Realash sérum na řasy jedině doporučit. Už teď se těším až budu psát za další měsíc recenzi na sérum, jestli povyrostou, nebo co se vlastně s nimi bude dít. J Já mohu za sebe sérum jedině doporučit. J


Sérum si můžete zakoupit na stránce http://realash.sk/

Pro zvětšení fotek jenom na ně klikněte.

Před použitím séra Realash 30.4.2014


Po měsíci používání séra Realash 30.5.2014





You May Also Like

6 komentářů

  1. Řasy po séru vypadají vážně pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  2. jsem zvědavá na další fotky, vypadá to zajímavě :)

    www.thetasteofviolet.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle sérum už si vychvalovala kamarádka:) po 3 měsících se jí řasy opravdu zlepšily, má je zdravější na pohled, hustější a delší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Je super, že ti zabírá! Těším se na soutěž :-)

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som na toto sérum náhodou narazila asi pred týždňom, ale neverila som, že by mohlo fungovať. Ako vidím dosť som sa mýlila, pekne to účinkuje :)

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, tys měla řasy už předtím božské..já je nemám ani z poloviny tak husté a navíc spodní řasy nemám skoro vůbec, a to ani po dvouměsíčním používání podobného séra..

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)