New (48) Exchange

by - června 24, 2014

Opět jsem zase něco vyměnila z ladyboxu tentokrát jen jednu věc a to za tekuté oční stíny, no doufám, že s nimi budu spokojená, protože jak jsem to zkoušela na ruce tak vypadali teda mega skvěle. A jak se máte? :))) Já jdu zase na odpolední už mi z toho docela hrabe! :( zatím jsem jen do dneška a zbytek týdne se uvidí, tak doufám v to že budu doma, protože asi není práce :D Povídejte něco....jak si chcete užít léto? :)) Pojedete k moři? :) Já teda ne, ikdyž bych se tam někdy podívat jela. :) A teď už pojďme se podívat na novinky.


Tento náramek mám koupený z votocvohoz za 29 Kč jelikož jsou na něm takové černé flíčky :D ale vůbec to při nošení nejde vidět ani na fotce to není vidět, takže já jsem spokojená. :))  


Tyto tekuté oční stíny jsem vyměnila v ladyboxu. Jsou krásně bílé perleťové na ruce jsem to zkoušela a jak říkám vypadají perfektně, takže jsem za ně ráda. Určitě bude recenze, o nic nepřijdete. :) Máte je někdo? Jak jste s nimi spokojené? :) 


A tady už je opět výměna, ale z votocvohoz. Péče na suché vlasy, teďka v létě to bude potřeba, takže určitě ráda vyzkouším. :) Krásně to voní. :) 


Tohle mi přišlo spolu s péčí na vlasy a tím jsou oční stíny. Ty barvy vypadají dost skvěle a ta pigmentace je teda výborná!! Těším se až budu s nimi zkoušet nějaké líčení, protože jsou i tak trochu se třpytky! :) Jsou tam všechny stíny, které chci, od bílé až po černou. 


You May Also Like

6 komentářů

  1. Za me ty stiny katastrofa,vydrzi tak pul hodky a pak se slijou.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem zvědavá na recenzi na ty tekuté stíny.. jak jsme si psali, tak je mám také - akorát v hnědém odstínu. Tak bys mohla dát fotku, jak vypadá ten tvůj odstín na oku :)
    Odstíny stínů se mi moc nelíbí.. ale to asi kvůli tomu, že bych se s nimi absolutně nelíčila (však víš, že preferuju hnědé odstíny a taak) :-) Ta péče na vlasy by se mi ale hodila!

    Ketrin Fl

    OdpovědětVymazat
  3. ten náramek jsi koupila dobře, fakt na něm není nic poznat :) tekutý oční stíny? tak na ty určitě dej recenzi. no a ty stíny se třpytkami se mi nelíbí, hlavně ty odstíny...
    lakomanie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné věci na léto! Tyhle masivnější náramky miluji a na vlásky je taky potreba se zamerit, aby se mic nevysusily ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten náramek vypadá skvěle a ty oční stíny taktéž..odkud je máš, prosím? :-) http://lucysshortblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)