Recenze: lak na nehty Rimmel London

by - června 07, 2014

Jak už z názvu vyplývá, je tu recenze na lak na nehty od Rimmelu. Tyhle laky mám ráda, ale škoda, že vlastně vlastním jen dva. :))) Je to velice nádherná fialková barvička, která vypadá takhle v lahvičce a vypadá úplně stejně i na rukou. :))



 Nosíte rádi takové laky? :) Jaké barvy preferujete? :) 


Barva mám nádherný odstín fialové barvičky. Líbí se mi že je vlastně taková tmavá. Mám ráda především tmavé odstíny, lépe vyniknou na nehtech.  Ale samozřejmě, že nepohrdnu ani světlými odstíny. Odstín laku je 605 purple reign. Co k ní říct, skvělá barva, nemám vlastně ani co vytknout. 


Konzistence je tekutá normální :D Akorát je problém, že v první vrstvě je takový světlejší a jakoby dělá čáry, ale když nanesete dvě což mám i já dvě vrstvy tak budete spokojené tak jako já. :)) 

Výdrž tak tady nejsem si 100% jistá, ale vydrží určitě 3-4 dny, také záleží podle toho co děláte jestli třeba umýváte často nádobí, tak je jasné, že se Vám brzo začne odlupovat :D Ale já nemám co vytknout mi to vyhovuje. :)) 


Štěteček je lepší když je štěteček takový tlustější, mě osobně velmi vyhovují takové štětečky, takže opět nemám co vytknout! 


takové krásné odlesky co? :)) 


tady jde trošku vidět, že na sluníčku lak má takový jemný shimmer, který jde vidět jen na sluníčku :P a v lahvičce. :) 

Já Vám mohu říct, že mi lak velmi vyhovuje! :) Takže mohu doporučit. :) 

Rimmel zakoupíte ve všech drogerií a přibližně stojí cca do 100 Kč. 





You May Also Like

4 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)