Spolupráce: moje-pradlo.cz // 2

by - února 24, 2015

Prisel do Ceska mi dalsi balicek ze spoluprace a to spodni pradlo vybrala jsem si jednu podprsenku a jsem na ni velice zvedava jaka bude, uz se na ni tesim. Spis jsem zvedava jestli mi sedne velikost. Jeste jsem nikdy si podprsenku z internetu neobjednavala, takze to je moje prvni ale berme to tak risk, je zisk. Mrknete na tuhle stranku a treba se Vam I neco zalibi www.moje-pradlo.cz me se tam prave libi tolik veci. Pak na tuhle podprsenku bude samostatna recenze, jak se v ni citim, jaky je to material atd....Opet je to fotka na nic, protoze opet to fotila mamka a jak vidite pod stolem lezi I Miska.

Mela by to byt tahle podprsenka posilala jsem mu vic odkazu ty ktere se mi libily a on vybral jednu, kterou mi poslal http://www.moje-pradlo.cz/damska-push-up-podprsenka-lormar-vip-kosicek-b-c.html

Libi se Vam tahle podprsenka? Mam strasne rada bile podprsenky jednak je mohu dat po vsechny barevne tricka I pruhledne.


You May Also Like

2 komentářů

  1. Vypadá pěkně. Já podprsenky nakupuju jedině přes internet a to na astratex.cz :-) A jsem spokojená. Podprsenky mi od nich sedí. Nejdůležitější je se dobře změřit a vybrat velikost podle jejich tabulek.. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. That bra is so cute!
    btw I am a fashion blogger too!
    xx
    Rafaella

    http://www.TheStyleStash.com

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)