Novinky: deodoranty FA

by - března 20, 2015

V drogeriich zacal prodej techto deodorantu, videl jste je uz nekdo a koupilI jste? Ktery Vam nejvice vyhovuje a ktery doporucite dal? JabJa jeste nezkousela.

Deodorant byl měl splnit všechna naše očekávání: chránit před potem, aniž by vysušoval pokožku a pak také krásně vonět a odstranit tak nepříjemný tělesný pach. To vše tak dlouho, jak je to jen možné. Značka Fa přijala tuto výzvu a přichází nyní s řadou silných antiperspirantů Fa Fresh & Dry s inovativní recepturou, která chrání před tělesným pachem dvěma způsoby zároveň.
Fa Fresh & Dry efektivně eliminuje tělesný zápach po dobu až 48 hodin poskytnutím dvojí ochrany. Antibakteriální složka zabrání, aby se tělesný pach vůbec vytvořil. Čerstvý pot je totiž bez zápachu. Jeho charakteristický odér mají na svědomí až bakterie, které se běžně nacházejí na naší pokožce. Fa Fresh & Dry zastaví množení bakterií a udrží tělesný pach pod kontrolou.
Nové deodoranty Ale Fa Fresh & Dry jdou ale ještě dál: experti Fa vyvinuli nové molekuly, které jsou schopné neustále vytvářet svěží vůni na naší pokožce. Tato svěží vůně se sama obnovuje po celý den, zatímco ostatní deodoranty zahalí pokožku skvělou vůní jen na krátkou chvíli.
Kromě neutralizace tělesného pachu, dokáže Fa Fresh & Dry navodit pocit suché pokožky vyjádřený svěžestí dvou vůní, zeleného čaje a lotosového květu. Zelený čaj je inspirovaný čerstvě připraveným čínským zeleným čajem s jeho nádherným aroma. Lotosový květ má stejné asijské kořeny a stal se symbolem čistoty. Jeho hedvábně jemná struktura a delikátní vůně bude naše smysly hýčkat.

Portfolio řady Fa Fresh & Dry:

Fa

  • Deosprej Fa Fresh & Dry Green Tea, 150 ml -navozuje pocit čistoty a svěžesti kombinované s vůní zeleného čaje a poskytuje 48h ochranu před tělesným pachem.
DMOC – 79,90 Kč
  • Roll-On Fa Fresh & Dry Roll-On Green Tea, 50 ml - svěží roll-on s vůní zeleného čaje a 48h ochranou před tělesným pachem.
DMOC – 79,90 Kč
  • Tuhý antiperspirant Fa Fresh & Dry Green Tea, 50 ml - Svěží tuhý antiperspirant s vůní zeleného čaje a 48h ochranou před tělesným pachem.
DMOC – 79,90 Kč
  • Deosprej Fa Fresh & Dry Lotus Flower, 150 ml - pro čistý a svěží pocit kombinovaný s vůní lotosového květu a 48h ochranou před tělesným pachem.
DMOC – 79,90 Kč
  • Roll-On Fa Fresh & Dry Roll-On Lotus Flower, 50 ml - svěží vůně lotosového květu v roll-onu, se 48h ochranou před tělesným pachem.
DMOC – 79,90 Kč

Nové deodoranty Fa Fresh & Dry jsou k dispozici od března 2015.

Zdroj zena-in.cz

You May Also Like

4 komentářů

  1. FA je takou značkou, že keď dostanem využijem, ale sama si ju nekúpim :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  2. Kdysi hodně dávno jsem měla kuličkový deodorant s vůní zeleného čaje. Pamatuji si nádhernou vůni. A i když nemám kuličkové deodoranty moc ráda, tak už jen kvůli té vůni bych si ho koupila znovu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. FA si často nekupuju.. nikdy mě teda nijak nezklamal, ale ani uplně nenadchl, ale určitě nejsou špatné:) spíše by mě zajímaly ty nové gelové deodoranty ..myslím že od garnier? máš tady nějaký článek, nebo nechystáš se vyzkoušet?:))

    OdpovědětVymazat
  4. Mně přijde, že deodoranty Fa vůbec neúčinkují, že je to jen taková převoněná voda.

    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)