Můj outfit 6.3

by - dubna 07, 2015

Dneska si dáme outfit z nových věcí co jsem si pořídila a vy to ještě neviděli, ale uvidíte nejspíše přístí týden. Jen na tuhle malou taštičku přes rameno se můžete těšit ve čtvrtek :))) 

Včera bylo tak nádherně, že jsem musela vyfotit outfit. Já jsem zvolila velmi světlé věci krom kraťásku. Ty se mi k tomu nejvíce líbili, žádný spodek světlý nemám. Svolila jsem normální jednoduché tričko, krásný koženkový křivák z Primarku, vypadá božsky. Poté jsem zvolila lehký náhrdelník, nebojte těžký není, já mám verzi květinový náhrdelník a to v bílém. Je to Elegantní náhrdelník z broušeného skla s motivy květin a lístečků se skvěle hodí pro každou ženu, která ráda chodí do společnosti. K dispozici jsou čtyři atraktivní barevná provedení. Je ze stránky http://postovnezdarma.cz/kvetinovy-nahrdelnik-z-brouseneho-skla za cenu 199 Kč. 

Na náhrdelníku se mi líbí, že zapínání není nějak těžké, nezasekává se. Nečerní jak to dělají některé bižuterie. Je v celku pohodlný, nezdá se mi, že by nějak i barvil kůži to vůbec. Já tento náhrdelník velice doporučuji. :)) Nosím ho v podstatě pořád, střídám ho ještě z jedním :) 

Poté jsem zvolila krásné kraťásky a poté pěkné bílé lakované balerínky, jsou velmi pohodlné. 
Včera mi mobil hlásil, že je venku 8 stupňu, no nevěřila jsem mu, protože jsem to tipla tak na 15 stupňu, protože lidi chodili už i v kraťasech a v tričkách s krátkým rukávem. :))) 







(triko - NY // křivák - Primark // náhrdelník - postovnezdarma.cz // kraťase - NY // silonky - Asda // balerínky - Primark)

You May Also Like

10 komentářů

  1. Kde momentálně bydlíš? Podle pozadí předpokládám někde v Anglii nebo Skotsku.. Outfit vypadá hezky. Já bych si v takové zimě kratasy nevzala ani se silonkami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás se to taky teda lepší ale pořád zimní bunda nebo kabát

      Vymazat
  2. pekny outfit, nebola ti zima? u nas este minuly tyzden snezilo :D
    http://theraspberrylipstick.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Pekný náhrdelník. Takéto kúsky ma bavia. o)

    OdpovědětVymazat
  4. máš moc pěkný náhrdelník, k bundě se skvěle hodí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Uuuu takové pěkné počasí, to závidím. :))) Náhrdelní je moc pěkný. Já jsem byla v loni v listopadu v Londýně a vykoupila hodně náhrdelníků v Primarku. :)))

    http://dashasoliman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Překrásný náhrdelník! ♥

    www.thekawaiiplanet.com

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)