Recenze: Paese colore mio lipgloss

by - dubna 19, 2015

Dneska tu mám pro Vás recenzi na bezbarvý lesk od značky Paese. :) Byl kdysi v Ladyboxu já jsem ho za něco vyměnila na stránkách ladyboxu v exchange. :) Musím teda říct, že je celkem fajný :))) Akorát mi na něm vadí to, že se černé nápisy dávají dolů :(


Vyzkoušeli jste ho? Co na něj říkáte? :) 


Balení tam se jedná o pruhledný lesk v bílé lahvičce s černým víčkem a černými nápisy. Je to takové jednoduché balení, které neurazí a ani nenadchne. Lahvička má 6,5ml. Co mě teda dost zaskočilo bylo to, že na lahvičce je napsané Made in Poland :D Což jsem vůbec nevěděla, že tahjle značka je z Polska.

Vůně musím říct, tady voní úplně nádherně, tak nějak po bonbonech :D ale neumím přesně určit k čemu bych to přirovnala, ale voní pěkně. :) Není to žádná vtíravá vůně. 

Barva tady je to jasné, ta je průhledná colore mio v odstinu 509. Zjistila jsem, že tahle kosmetika asi moc známá v Česku nebude, jelikož jsem na ni nenašla moc recenzí. Vím, že hodně lidí vyzkoušelo laky na nehty, oční stíny a nějaký makeup, ale o tomto lesku ani zmínka. :) Ale na internetu jsem našla, že se dá koupit tento lesk jeste v dalších 7 odstínech, takže celkově je 8 odstínů od nahých po pomerančový ton. 


Výdrž musím, ale uznat, že lesk na rtech vydrží dlouho :) i nějaké 4 hodinky s mírným pitím :) což mi teda hodně vyhovuje :)

Můj názor? Příjemný lesk na rty, který vůbec nelepí. Rty nejsou po něm suché, takže nevysušuje. Ještě navíc má skvělou vůni. Takže já nemohu nic jiného říct, než jen to, že ho doporučuji. :) 

Klady

+obyčejné balení
+ vůně
+ nelepí
+ nevysušuje rty
+ výdrž

Zápory 

- nikde jsem nenašla jeho cenu

Tady je jejich stránka, ale bohužel jsem cenu lesku vůbec nikde nenašla. http://www.paesecosmetics.com/produkt/8/Colore-Mio

Víte kolik stojí? 

You May Also Like

1 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)