Nechapu...

by - května 23, 2015

Prave jsem narazila na jeden blog a docetla jsem se tam o jednom moc zajimavem nazoru..http://beautyandsensitivity.blogspot.cz/2015/05/strc-si-tu-giveaway-nekam.html
a zminila tam muj blog. Jedna se o giveaway co jsem mela na blogu a par dni zpatky skoncila. A kdyz jsem obihala, tak jsem se podepisovala s odkazem na moji giveaway. Muze mi nekdo rict, co je na tom spatneho?  Svuj odkaz blogu tam stejnak zanechavam u tohodle mi muze zase napsat, ze si chci privolat ctenare a chci aby me odebirali, ale tak to neni. Giveaway byla hlavne pro me ctenare a pro toho komu se muj blog zalibil a kdyz dal sledovani, tak se mohl ucastnit. Nejsem ten tip, co chce jen nahrabat nejvic ctenaru!  A jak to tak vidim, tak si to clecna mysli. Ale vite co, ja blog pisu pro me a pro me ctenare a jsem rada za kazdeho ctenare a ne opravdu nechci nikoho jen tak nahrabat. A jeste slecna v clanku zminila, ze slecny pisou do komentare typu "tento krem si chci poridit, zvu te na giveaway." TOHLE JSEM NIKDY V ZIVOTE NEPSALA, ZVU TE NA GIVEAWAY ATD...
Psala jsem jen do MEHO clanku s upozornenim na giveaway, protoze mi to neslo dat do menu...

Ale v necem ji zase mohu podekovat, mela jsem velkou sledovanost, takze diky!

Nikoho nenutim, aby me sledoval, jsem rada za ctenare ty co mam a jsem za ne rada, blog pisi pro radost a pro ne. Pokud Vas tento clanek nejak nezaujal mim nazorem a neprisel Vam vhod, tak me prestante sledovat, ja se z toho nezblaznim. Jak si nekdo mysli.

Diky vsem co si to precetli az do konce.

You May Also Like

8 komentářů

  1. Ten výběr taky nechápu, 4 blogy (včetně tvého) z jejího seznamu sleduji a když mě někdo pozve na GA, tak upřímně jásám :D S bloggerkami je to těžké, protože si spousta myslí, že jsou spisovatelky a nepatřičné komentáře jim ubírají na reputaci.

    OdpovědětVymazat
  2. Nenechám si zkazit chuť k vytváření dalších Giveaway. Spousty blogů ji tam stejně chybí. :-D Baví mě jít do obchodu a vybírat pro ostatní věci, které bych mohla koupit. Asi bych neházela všechny do jednoho pytle, je to její věc a mě je to víš kde. :-) Jen mě mrzí, že mě to až tak návštěvnost nezvedlo v ten den. :-( :-D Asi budeš populárnější. :-D
    A mimochodem zvu tě na mou budoucí Giveaway, ale už mě sleduješ, tak žádný čtenář nepřibyde, škoda. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Je to slečny názor a nám nezbude než jej tolerovat, i když je teda pěkně hloupý. Já tě sice nesleduji dlouho, ale sleduji tě ráda! :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Nenech si tím zkazit náladu! A piš fajn články jako do teď. :) Upřímně ji jako nechápu, může být ráda. A když se jí to nelíbí nebo nějak dotýká má si to smazat a basta. Je to dost velká arogance..

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  5. Úprimne mi ten článok príde ako závisť. Neviem, prečo sa tu stále riešia takéto veci prepána. Je pravda, že v poslednejdobe sa blogy rozmnožili a nie každý si podľa mňa zaslúži toľko čitateľov, ale je to každého vec :) Nikto nikoho nasilu nesleduje :) Ja sama tiež dávam odkaz na blog do komentárov a čo ;) Prezentácia seba predsa nie je nič zlé ;)
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
  6. Tak je fakt, že mě teda taky štve, když mi někdo odpoví k článku absolutní kravinu - která vůbec k článku nesedí.. a pod tím je odkaz na giveaway! Na to zásadně neklikám, protože mě to odpuzuje..

    Ale narozdíl od nich, ty mi vždycky komentuješ k článku pěkně - má to smysl, takže vůbec nemám problém, když pak k tomu hodíš link na soutěž :-)

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  7. Nenechej se rozhodit od někoho, kdo závidí. :) Nemá to vůbec cenu. U psaného slova je ten problém, že jakmile je zveřejněno, nedá se vzít zpět. Její článek mluví hlavně o ní. Napadá to autorku, ne tebe, což je velmi dobře! :)
    PS: Já patřím mezi ty, kteří píší ostatním do komentářů "zvu tě". Nedělám to ale za účelem pouhého "náboru čtenářů". Samotnou mě potěší, když se za smysluplným komentářem dostaví i milá pozvánka na blog či soutěž. Proč ne?:) A komu to vadí, ten ať si takové komentáře maže. :)

    Corculum♥

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)