Malá recenze: Makeup Estée Lauder Double Wear

by - června 18, 2015

Dneska si dáme malou, rychlou stručnou recenzi. Na tento vzorečkový makeup od Estée Lauder. tento vzoreček jsem měla v UK časopisu a tak na něj přišla řada a vyzkoušela jsem ho. Musím teda říct, že na mě je teda velice tmavý hodil by se mi odstín níž. Ale zkusila jsem ho pro Vás abych mohla napsat krátkou recenzi makeupu. Třeba některá z Vás do něj půjde a koupí si ho. :)

Jeho balení je takováhle lahvička. :) Což s emi osobně velice zamlouvá. Je to takové skleněné a velice pěkné, ten zlatý vršek, prostě hned bych po něm chňapla :D



Takový vzoreček jsem měla v časopisu. 




Odstín jsem tam našla 2C3FRESCO, bohužel řekněme si pravdu makeup na mé pleti je dost tmavý, potřebovala bych světlejší odstín. Tento odstín se spíše hodí pro snědé, či opálené slečny. :)  Líbí se mi, že opět makeup má SPF 10, takže se hodí i na léto. Makeup abych řekla něco o něm, tak je příliš dokonalý :D Nevěříte? Říkám pravdu. Líbí se mi jak přilne k pleti. Má velice dobré krytí což já u makeupu vyhledávám. Takže je vhodný pro smíšenou pleť s nedokonalostmi. Jinak makeup se dobře roztírá, na pleti nepůsobí jako maska, nemám ten pocit, že bych měla na pleti makeup, když si žáhnu na pleť je velice hebká :D Akorát jediné mínus vidím to, že makeup nemá pumpičku, což někomu vážně nemusí vyhovovat. A jeho zásadní problém je cena. 


 tady vidíte makeup na ruce a tečku kterou poté skvěle zakryje. Makeup na ruce nevypadá zas tak tmavě, ale na mé pleti bohužel je tmavý dost. 


 tady už jak pěkně zakryl tečku. Tady rozetřený mi připadá, že je až moc tmavý. 

Pleť před nanesením makeupu.


 Tady po nanesení makeupu. 


Četla jsem na internetu, že to je novinka a stojí 29,50 liber na české koruny to je 949 kč, Což může být fakt pro někoho pálka za makeup. 

Tento makeup zakoupíte třeba online na této stránce http://www.parfums.cz/estee-lauder/double-wear-stay-in-place-make-up/



You May Also Like

5 komentářů

  1. Já jsem na něj četla recenzi u Petry a tam vypadal úžasně, hlavně ta lahvička s mi líbí, jen tedy mě by asi vadilo, že nemá pumpičku :(. ale tenhle odstín je opravdu tmavý, ale tak byl to jen vzoreček, s tím se dá počítat, že to člověku nesedne, ale jinak je fajn, že? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na něj se chystám:)) každopádně ho budu asi pořizovat až na zimu, protože v létě šahám raději po něčem lehčim:))

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá docela dobře. Za tu cenu bych si ho asi nekoupila, ale kdybych někde sehnala vzoreček, tak ráda vyzkouším. Hezky sjednotí pleť, jen bych taky potřebovala světlejší odstín než byl tvůj vzoreček. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Wau, ten vypadá skvěle.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-belcura.html

    OdpovědětVymazat
  5. Tento makeup Od Estée miluju. Mám i korektor Double Wear a je úžasnej :). Jenom ta cena je vyšší..


    veronikaisa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)