Můj outfit 6.4

by - června 26, 2015

Ano dneska článek neměl být, ale rozhodla jsem se takhle dnes článek bude a to outfit z mého starého blogu co jsem měla. A našla jsem tam outfit, tento je použitelný :))) A zítra článek nebude a líčení přednastavím na neděli, jelikož jdeme v neděli do práce na ranní, no jakože fakt se mi extra nechce, ale tak aspoň bude více peněz. :)

Co máte v plánu na víkend? Jak se Vám líbí outfit? 


Na sobě jsem měla: (tílko - CA // košile - Gate // legíny - NY // )

You May Also Like

7 komentářů

  1. Ja legíny nemám moc v láske :/ A čo sa týka víkendu, tak sa chystám do mesta zajtra :) Snáď niečo kúpim :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se ten outfit moc líbí. Plán na víkend zatím nemám žádný. Ale klasika, půjdeme určitě někam ven se psem, popřípadě si sednout na kofolu, dát si zmrzku, uvidíme. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit se mi líbí, vypadá to hezky ležérně a pohodlně :) Ranní by se mi v neděli dělat nechtělo, obdivuju tě (ale jsou za to peníze, tak to je dobrá motivace :D). Já budu o víkendu jenom odpočívat a uklízet, žádné velké plány :)

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá skvělě, dobře ti padne! :) moc se mi líbí ta košile :))

    www.adelaine-daily.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. To je super moc ti to sluší:-) Ale já legíny moc nemám ráda, furt mám pocit, že mi někdo kouká na zadek a já se cítím jak kdybych na sobě neměla vůbec nic:-D

    OdpovědětVymazat
  6. Tento outfit ti opět moc sluší :-) . Ta kostkovaná košile se mi moc líbí. Pro ty já mám slabost. Ve skříni jich mám taky hodně. Většinu jsem si objednala ze second handu , a i když jsou z druhé ruky, tak vypadají jako nové, takže pěkně :-) .

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)