Inspirations (89)

by - července 11, 2015

Ahojte, tento clanek bude na pul inspirativni pribudou tu fotky, ale jinak je to takovy povidaci clanek. Jak se mate pri sobote? My jsme dneska byli v Primarku potrebovali jsme ponozky asi nam je zere pracka a ja konecne nasla vysneny overal. Nebojte ukazu Vam ho i v clanku s novinkami. Dale jsme navstivili Boots, koupila jsem si ocni krem od Nivei za 10£ probihala sleva, tak jsem si ho vzala. A jeste pastu od Sensodyne. Ta je totiz lepsi a vyhovuje mi. Dale bych Vam chtela rict, ze  v praci se mi stala jedna nemila vec a tou je, ze se mi z penezenky ztratilo 20£, nekdo si rekne jo co to je 20, ale i to jsoi penize a ja s prominutim tu ku*vu najdu. Jelikoz v kantyne je kamera, takze jsme to rekli supervisorovi a ten se na kameru podiva. Takze jsem rada, ze tam kamera je. Tohle je poprve co se mi neco takoveho stalo, penize na auto nosim take a neztratilo se mi nikdy nic. Jeste se na kameru nedival, podiva se snad v pondeli jelikoz ma s nama nocni, tak bude mit na to dost casu. Muze to byt treba i nekdo z novych co nevi ze je tam kamera. No uvidime,zatim jsem rada ze se na to podiva. Jinak asi tak na srdci nic vic nemam.
 Jo jeste jak si uzivate prazdniny?  A ted se uz muzeme vrhnout na fotky.






You May Also Like

8 komentářů

  1. Ty šaty jsou suprové. Doufám, že se zloděj najde. Taky se mi to ještě nestalo.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Mě teda kromě fotáku zatím nikdo nic neukradnul, zatím.. Šaty se mi líbí první dvoje

    OdpovědětVymazat
  3. Ty první šaty jsou krásné ! Doufám,že toho zlodějě či zlodějku najdete !

    http://sabihomolacova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Super článok a skvelý dizajn blogu, veľmi sa mi to tu ľúbi. To "boy" tričko vlastním aj ja a je super pohodlný. Skvelé inspo! :)

    Môj BLOG /KLIK/

    OdpovědětVymazat
  5. Jéžiš, chudinko, 20 liber není zas tak málo! Snad se zlodějka vystopuje. Jinak ty kytičkované šatičky jsou hrozně krásné ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Super inspirační fotky :) Jinak prázdniny si celkem užívám :)

    http://sweetelis.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)