Tip na film: Hodinovy manzel, Zkus me rozesmat.

by - srpna 16, 2015

Dneska vam dam tipy na filmy, vcera jsme si totiz udelali filmovy vecer a pak jsme sli spat.

Hodinovy manzel 
  • Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení.(H.C.E.)
  • Na tento film jsem cetla kladne i negativni recenze. Ja ikdyz ceske filmy nesleduji, tak tohle bylo fajn. A rada jsem se na to podivala. Urcite aspon jednou za shlednuti to stoji.

Zkus me rozesmat
  • Ve filmu Zkus mě rozesmát požádá plastický chirurg, který chodí s mnohem mladší učitelkou ze školy, svou věrnou asistentku, aby předstírala, že je jeho co nevidět bývalou manželkou, aby mu tak pomohla urovnat jednu neuváženou lež. Když se mu ale vymstí ještě několik dalších lží, vloží se do věci i její děti a všichni se společně vydávají na víkend na Havaji, který jim všem zcela změní život.(oficiální text distributora)

Na tento film jsem se chtela vzdy podivat a az vcera jsem se podivala. A musim rict ze tam byla sranda, ale i romantika. Libilo se mi to. A mohu jen a jen doporucit.

You May Also Like

6 komentářů

  1. Super tipy, zkusím stáhnout a podívat se. I když ten Hodinový manžel mi něco říká. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Film Zkus mě rozesmát jsem viděla zrovna nedávno!:) a moc se mi líbil!:D určitě zkusím i Hodinový manžel:)
    Verranda

    OdpovědětVymazat
  3. Skús ma rozosmiať bol super oddychový film, hodinový manžel som ešte nevidela :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skús ma rozosmiať som videla, pretože Jennifer Aniston milujem ! :)
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Ani jeden z těchhle filmů jsem neviděla, na ten druhý možná ale kouknu :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  6. Hodinového manžela mám v plánu a Zkus mě rozesmát je super komedie, na kterou bych se s chutí podívala znovu :-) Ještě mám jeden tip na novinku - Vybíjenou. Zatím jsem neviděla, ale chystám se na to :-)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)