New (119) Priteluv nakup z Primarku.

by - října 21, 2015

Ano ctete dobre budou se jednat o novinkach z pritelova nakupu. Ktery jsme usporadali v pondeli a to jsem mela i ja svatek, ale ja nic nechtela jen jsem si dokoupila teple ponozky a tuhy deodorant od dove moje stalice. Vim ze toho moc neni, ale ted mame v praci 12nactky, vsak tento tyden je posledni co budeme delat 12nactky jsou tam i ostatni a ne jenom ti samy dokola!

Pritel chtel hrozne vyzkouset tyhle boty a take se mu to libi, tak jsme rekli, ze vyzkousi zatim levnejsi variantu a to z Primarku. Vedle jsou me teplaky. Boty staly 15£ a teplaky 7£.

 Tady moje krasneponozky za 2£ a tuhy deodorantod Dove za 2.40£.


A tady uz posledni vec a to takovy svetrik vinovy, ten lem toho tricka bileho je to jenom nasite at to ma takovy pekny efekt. Jinak je to jen normalni svetrik, ma podobny jeste v cernem. Stalo to 10£.


You May Also Like

4 komentářů

  1. A já myslela, že si ty krásné ponožky kupoval Martin. :-D :-D Boty má můj přítel podobné a svetřík má krásnou barvu. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten deodorant od Dove používám a je super :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Svetr se mi moc líbí. Pro chlapa určitě super.Do Primarku se dostanu začátkem listopadu tak určitě něco pořídím. Dove moc nemusím jejich vůně v deodorantech.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty ponožky jsou dokonalé. :) Já mám od Dove moc ráda antiperspiranty.

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)