Vanocni tipy na darek pro muze.

by - prosince 12, 2015

Vanoce jsou tu a ja Vam prinasim tip na vanocni darek pro muze. Shodujeme se v něčem, ci ne?







Designové akvárium biOrb
Moderní designové akvárium biOrb je nejenom stylovým doplnkěm do bytu, ale také by se mohlo stát ideálním dárkem k letošním Vánocům. Tento nový skvost je vyráběn ve třech luxusních barvách - ice white, piano black a chilli red.  Cena cca 3000 Kč.




Vánoční taška Fa Men Black Sun 
Zahrnuje sprchový gel, deodorant ve spreji a vodu po holení.
Cena: 324,90 Kč



Dárkový box ROCHESTER
Elegantní pánský pásek z PU kůže nabízí oblíbená londýnská značka Storm v různém barevném provedení. Dárkový box obsahuje pásek a peněženku.
Cena: 1090 Kč



Lacoste Essential Pour Homme
Řekneme-li "Lacoste", automaticky tím myslíme svobodu a radost. Právě tyto pocity v nás má evokovat i vůně Lacoste Essential pro muže, z níž zaznívá apel: ,,Udělejte si čas sami na sebe a na to, co vás skutečně baví!" Má stejnou příchuť jako víkendy plné zábavy a setkání s lidmi, které vždy rádi vidíme. Ale je i mnohem víc, protože svoboda je specifický stav mysli: jde o osvícený názor na práci, vztahy a vlastně na celý život. Její poselství se dá charakterizovat jako "svěžest bez hranic".
Cena: 890 Kč



Jack Daniel´s
Whiskey Jacka Daniela získala na světových soutěžích řadu zlatých medailí. K těmto příležitostem palírna vždy vydala z úcty k Jackovi Danielovi limitovanou edici lahve jeho whiskey. Naposledy se tak stalo v roce 1981. 
Sběratelé pamětních a medailových lahví mají letos možnost zařadit do své sbírky jedinečnou, sedmou a zároveň poslední medailovou lahev Jack Daniel´ s whiskey z roku 1981, kdy získala díky své neměnné kvalitě nejvyšší ocenění na soutěži Institut Pour Les Selections De La Qualité v Amsterdamu. 
V České republice bude dostupná od poloviny listopadu. Lahev bude ke koupi pouze na webu www.bf2b.cz za cenu 1 500 Kč. 


Holicí strojek Braun Series 3
Skvělá řada pánských holicích strojků Braun Series 3 představuje produkty, které se perfektně hodí pro všechny muže, co touží po dokonalém oholení a potřebují strojek, který je nekompromisní k vousům, ale zároveň jemný k pokožce. Strojky Series 3 jsou vybaveny systémem Triple Action FreeFloatTM, tedy trojitým holicím systémem s vylepšeným výkonem pro oholení i třídenního strniště a poskytují během holení skutečný komfort. Mužům nabízí úžasný pocit z pohodlného a kvalitního oholení a zajistí až o 30 % menší podráždění kůže v oblasti krku. Dále se pyšní novou planžetou SensoFoilTM, která zajistí nejúčinnější oholení co nejblíže pokožce a trojfázovým holicím systémem Triple Action Cutting System, jehož dvojitá fólie i integrovaná střihací lišta umožňují postupné a ještě hladší oholení. 

Braun Series 3-380s-4 Wet&Dry: 3 799 Kč 

Zdroj foto google.com

You May Also Like

3 komentářů

  1. Pěkné tipy. To akvárium se mi moc líbí. Můj přítel si na Vánoce přál zimní boty a ještě mu k tomu dokoupím nějaký balíček kosmetiky.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Klasika, já dárky pro muže řeším nějakou kazetou s holícím strojkem a tak dále, nebo teď jsem objevila kouzlo voucherů, takže dávám i voucher třeba na víkend na horách :) Na slevomatu jsou teď často super nabídky :) Super článek, před Vánoci se hodí :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)