Recenze: Maska na pleť beauty formulas

by - dubna 07, 2016

Zdravim pri dnesnim ctvrtecnim dni. Jake mate pocasi v Cesku? My mame dnesma opet pod mrakem, ale neprsi, coz je dobre. Ja jsem se rozhodla Vam napsat konecne po dlouhe dobe nejakou recenzi na kosmetiku a tim vezmu masku, kterou jsem nasla i na ceskych strankach! :-)



Baleni maska je cela, nema to jedno baleni rozdelene na dve baleni jako Balea. Coz bych mozna i byla radsi kdyby to tak mela. Baleni je v celku pekne je tam oblicej pak i ovoce po cem maska voni, super.

Vune vazne voni po merunce! Ale vazne, je to prijemna, nevtirava vune, ktera neni umela.


Barva je jemne zabarvena do merunkoveho odstinu, na pleti moc velky rozdil nejde rozeznat. 

Co na nej rikam ja? Maska pekne voni, coz se mi hodne libi, neni silna, takze to v pohode zvladnete.  Maska je to cistici, ma otevrit pory a hezky je vycistit, ja musim souhlasit, po masce jsem mely plet hezky jemnou a samozrejme vycistenou. Cernych tecek, se ale maska nezbavi, to snad ani nejde. Co k ni rict, masku mohu jen a jen doporucit, jeste mam jedno baleni s jinou vuni. Akorat co bych vytkla bylo to, ze na druhy den po masce jsem mela trosku mastnejsi plet, ale nejak to nevadilo. Masku jsem mela cca na 4-5 pouziti, opravdu postaci malo na cely oblicej. Maska se i vsakne do pleti, takze staci po 15minutach si jen oplachnout oblicej.


Klady

+ cena
+ baleni
+ plet je vycistena i jemna
+ maska se vsakne do pleti

Zapory 

- na druhy den po masce trosku mastnejsi plet

Masku jsem koupila v Pounlandu za 1£. Tuhle znacku jsem nasla na slovenskych strankach 

You May Also Like

3 komentářů

  1. Vypadá dobře ale nemám moc ráda masky v těchto jednorázových obalech. A u nás se tato balení ani nevyplatí kupovat.:-/

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá skvěle. Taky bych ráda vyzkoušela pro mě neznámou kosmetiku. :-)
    http://www.vmemzivote.blogspot.sk/2016/04/spotrebovano-032016.html

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)