Michael Kors představuje limitovanou edici vůně Sexy Sunset

by - května 14, 2016

Parfém vás hned na začátku ohromí výbuchem vůně nashi hrušky a tóny lotosového květu, černého rybízu a lákavé vůně frézií. Jádrem vůně je pak neodolatelná směs svěží pivoňky, gardénie, bouton růže, magnólie a jasmínu. To vše zasazeno do smyslné vůně dřeva.
  • HLAVA: Nashi hruška, černý rybíz, frézie, lotosový květ
  • SRDCE: Pivoňka, gardénie, bouton růže, magnólie, jasmín sambakový
  • ZÁKLAD: Santalové dřevo, cedrové dřevo, vanilka
Michael Kors Sexy SunsetVůně Michael Kors Sexy Sunset je uchována v typickém flakonu Michael Kors s přidanou zlatou září. Růžová barva parfému pak připomíná barvu zapadajícího slunce a samotná zkosená krabička je inspirována okamžikem, kdy se slunce nachází těsně před úplným soumrakem.

Doporučená prodejní cena:
100ml Eau de Parfum Spray 2800 Kč/ 103 EUR
50ml Eau de Parfum Spray 2150 Kč / 79 EUR
30ml Eau de Parfum Spray 1480 Kč / 54 EUR
Vůně Sexy Sunset bude dostupná exkluzivně v Sephoře a parfumerii Marionnaud SK, koncem května 2016.
O Michaelovi Korsovi
Michael Kors je světově proslulým a oceňovaným návrhářem luxusních doplňků. Jeho
stejnojmenná společnost byla založena v roce 1981 a v současné době produkuje širokou škálu výrobků pod značkou Michael Kors a MICHAEL Michael Kors, zahrnující například módní doplňky, obuv, hodinky, šperky a kosmetickou řadu, zejména parfémů. Obchody Michael Kors jsou provozovány buď přímo společností Michael Kors či skrze licenční partnery a jsou lokalizovány v mnoha z největších měst světa včetně New Yorku, Beverly Hills, Chicaga, Londýna, Milána, Paříže, Mnichova, Istanbulu, Dubaje, Soulu, Tokia a Hong Kongu.

Zdroj zena-in.cz

You May Also Like

1 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)