New (133)

by - května 22, 2016

Zdravíčko včera jsem losovala novou výherkyni a ní se stala Kateřina Výmolová, takže jí prosím aby se mi ozvala na email: Misa.Pavlikova15@gmail.com at se ozve z tohodle emailu: vymolovak@gmail.com


A já jsem si pripravila ještě novinkovy článek z Česka, co jsem si ještě kupovala ve ctvrtek a v pátek jsme letěly :) tak jsem se zastavila v Tetě...u nás totiž v Tetě tam mají jeden výprodejový stojan a v něm je plno kosmetiky skoro za hubičku! :) Tak jsem toho využila...

Na tuhle bylinnou pleťovou vodu jsem zvědavá, protože tuhle značku vubec neznám a navíc v tom obchodě se hlásilo, že pry je prirodní, nevím co je na tom pravdy, ale stála nějakých 80 Kč, tak proc nezkusit. :)
Další je od Teteseptu relaxacní koupel se samými oleji a to jsou pomerančový, limetový, mandarinkový, levandulový olej a musím říct, že to voní fakt nádherně. :) Takže jednou za týden bych si to klidně dopřát mohla! :))) Tohle stálo také okolo 80 Kč.
A poslední je rtěnka za nějakých 45 Kč od značky Gabriella Salvete, vybrala jsem si přímo dokonalý odstín a to v odstínu 07 fiore, je to krásná stavnatá ruzová :)))

Na všechny produkty bych ráda chtěla udělat recenze. :) Jinak recenze bych od středy chtěla mít častěji :)





 Trošku mi foťák nezachytil odstín, není tak tmavá jak je na fotce je světlá. :) 


Tady vidíte jak odstín vypadá na ruce, kráska jedna :)


You May Also Like

3 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)