Mini recenze: Vzorečkování s Růžovou kosmetikou

by - června 25, 2016

Ano dneska se vrhneme na dva malé vzorečky, měla jsem každý dvakrát.Takže určitě mohu říct takový malý názor. Jinak jeste odbocím od tématu recenze. Ale všichni už určitě víte, že Anglie odstoupila z EU, je to síla a říkala jsem to celou dobu, že vystoupí, ale ted mi to přijde najednou líto, když vím kolik si Anglie vzala od EU dotací. Je to prostě šílené....


1. Eye Cream - Cena 149 Kč k zakoupení ZDE 


Info z webu Citlivé okolí očí vyžaduje zvláštní péči, protože kůže je velmi jemná a neobsahuje tukové buňky, proto se zde objevují vrásky nejdříve. Krém se rychle vstřebává, hydratuje do hloubky a vyhlazuje jemné vrásky v citlivé oblasti očí.

Složení krému zahrnuje:

biologicky aktivní komplex, který zjemňuje a hydratuje pokožku a zanechává pocit pohodlí a měkkosti.

růžovou vodu, která je neuvěřitelně bohatá na účinné látky podporující regeneraci a ochrannou funkci kůže.

extrakt ze zeleného čaje s protizánětlivým a posilujícím účinkem, působící jako antioxidant.

makadamový olej má silně hydratační a rekonstrukční účinek díky vysoké propustnosti.

vitamín E, který je silný antioxidant, zpomaluje oxidační procesy v buňkách, brání vzniku suchých míst a olupování kůže.

jojobový olej, který vytváří trvalou a pružnou vrstvu na kůži, vyživující pokožku a chránící před nepříznivými vlivy.
neobsahuje parabeny

Složení AQUA, ROSA DAMASCENA DISTILLATE, BUXUS CHINENSIS OIL, POLYACRYLAMIDE (AND) C13-14 ISOPARAFFIN (AND) LAURETH-7, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, GLYCERIN, POLYGLYCERYL METHACRYLATE (AND) PROPYLENE GLYCOL (AND) PALMITOYL OLIGOPEPTIDE,CAMELLIA SINENSIS EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, BHT, PARFUM, CITRONELLOL, GERANIOL

Můj názor - Musím říct, že mi přijde naprosto skvělý. Má jemnou nevtíravou vůni teda někomu může fakt hodně vadit jenom přece vůně ruží není moc v kosmetice vídané. Jinak já když krém nanesu tak po chvilce vůně zmizí. Je to vlastně takový čirý jakoby gel, ale přijde mi když ho nanším tak je po chvilce lepkavý, ale to mi nevadí on se po nějakém čase vsákne. Mám kruhy pod očima fialovo modré a rozhodně zjemnil barvu už není tak výrazná. 



1. Čirý gel očního krému, 2. Noční krém bílý

2. Night Cream - Cena 99 Kč zakoupíte ZDE

Info z webuPo staletí lidé věřili ve zkrášlovací účinky a hojivé procesy přírodních extraktů.
Tento noční krém obsahuje unikátní růžovou vodu s extrémně vysokým obsahem esenciálního růžového oleje. Kombinuje účinné výživné vlastnosti a vynikající snášenlivost pro každý typ pleti. Je obohacen o přírodní mandlový olej, makadamový olej, měsíčkový extrakt a olej z pšeničných klíčků.
Noční krém zklidňuje, vyživuje a dodává pleti povzbuzující sílu přírody. Napomáhá vyhlazování vrásek  stimulováním procesu obnovy buněk.

Složení - AQUA, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, CETEARYL ALCOHOL, PETROLATUM, DIMETHICONE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, CYCLOPENTASILOXANE, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETEARETH 20,  PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PANTHENOL, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT,  TRITICUM VULGARE GERM OIL, METHYLISOTHIASOLINONE, BHT,  CITRAL, CITRONELLOL, BUTYLPHENYL, METHYLPROPIONALL, GERANIOL, LIMONENE.

Můj názor - Je vlastně to samé jak oční krém vůně po nanesení nejde cítit. Jsem s ním spokojená, nedělá se mi po něm akné, neucpává pory. Krém je bílé barvy a je fakt super. Vyhovuje mi, hydratuje, zanechává pokožku jemnou. Prostě největší spokojenost :) 







You May Also Like

7 komentářů

  1. Mám na blogu, pod štítkem Vzorečkové recenze, taky názor na růžovou kosmetiku. Mně, bohužel, nevyhovuje vůně.
    Zvu tě na blog: www.siraelxy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, pozývam ťa na GIVEAWAY na blogu mojej sesternice :)

    http://partofnicol.blogspot.sk/2016/06/mary-kay-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to docela dobře, vůně růže je určitě skvělá :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  4. O tejto značke som nepočula. Podľa recenzie by mohol byť produkt skevlý.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  5. vyzera to super skoda ze to obsahuje petrolatum
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  6. Vůně růže dokáže v kosmetice vonět i jemněji. Na mě má tahle kosmetika silnou parfemaci. :-)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)