Recenze: Dámské hodinky v květinových vzorech

by - června 09, 2016

Zdravím, dneska se vrhnu na takovou rychlejší recenzi, protože jsem na něj čekala v Česku než mi prijde tento balíček, ale bohužel odjela jsem zpátky v pátek do UK a balíček s hodinkami přišel v pondělí, skoda no. :) Ale i tak Vám přinesu dojmy později, protože mamka mi psala že jsou strasně pěkné a že by si je ráda nechala :D Fotky opět fotila mamka, ale v září se budete moct těšit na outfit s něma. :) 

Popis hodinek na stránce http://postovnezdarma.cz/ - Pěkné a stylové hodinky se Vám budou hodit ke každému oblečení. Ciferník hodinek je zdoben různými vzory - většinou květinami. Pásky hodinek jsou také dostupné v různých barvách. Hodinky budou skvělým dárkem, který jednoznačně potěší.


  • Materiál. kov, PU kůže
  • Různé vzory a barvy
  • Průměr ciferníku: 3,8 cm
  • Délka pásku: 23,5 cm
  • Šířka pásku: 2 cm



Já musím říct, že hodinky jsou velmi pěkné a navíc se mi líbí že na stránkách mají plno na výběr barevných pásku i vlastně je u každí barvy jinací ciferník :) Na výběr mají z takové lososové, mint barvy, modré, ruzové, bílé. Ty barvičky mají třeba u mé bílé je tento ciferník co vidíte na obrázku a potom mají jeste jeden jinací a také v bílém pásku, což je fakt super! :) 
Ale být Vámi tak si pospíším, protože na skladě je posledních 8 kusu a stojí jen pouhých 109 Kč. Mamka mi psala, že hodinky vypadají i dost kvalitně a se zapínáním není problém, zkoušela jsem, ale bohužel nemám fotku. Hodinky se budou hodit jak v létě, tak i na podzim, bílá se také cca hodí ke všemu takže ji urcite kazdy z nas nějak vyuzije :) Hodinky se budou hodit jak k satum, tak i obycejnému triku a gatím. :) 


Já jsem s hodinky spokojená a těším se až je uvidím a zkusím si je :) Takže i Vám je doporucuji, ale pozor už jen 8 ks a za cenu 109 Kč. A to se přece vyplatí! :) 


You May Also Like

6 komentářů

  1. Hodinky vypadajú pekne :) Mne by sa asi nehodili, som veľmi spokojná s mojimi takmer ku všetkému sa hodiacimi Fossilkami :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec nevypadají, že jsou tak levné. Super koupě!
    Moc ráda bych tě pozvala na Give Away o Zdravý balíček. ❤️ 😊

    OdpovědětVymazat
  3. To je nádhera :-) . Já mám longines hodinky a pořád se na ně nemůžu vynadívat. Nákup hodinek jsem si dlouho rozmýšlela, protože jsem si nebyla jistá, že je budu nosit, ale teď je skoro nesundám z ruky :-) . Jsou jemné, takže se mi hodí ke všemu. Ani když mám šaty, tak to nevypadá špatně :-) .

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)