Recenze: Rtěnka NYC // 2

by - června 19, 2016

Ano je to tak dneska se podíváme na zoubek druhé rtěnce co mám od této značky a tentokrát se bude jednat o celkový Nude odstín :) Co máte v plánu v nedělním dni? :) U nás v UK je celkem opět zatženo, takže se to nedá už od neděle je tu fakt hnusně a akorát to počasí na spaní :)


Balení no začnu ti nehroznějším jak by také ne. Tahle má pro změnu víčko pruhledné, ale konec má v odstínu jakou je rtěnka. Což by nevadilo to je bez problému, ale tuhle jsem měla raz v kosmetické taštičcce a co neudelala z niceho nic se otevřela a co pospinila mi celou kosmetickou taštičku. Takže od té doby lezí na stole :D Zatím jsem ji nezkoušela tolikrát jako tamtu, sice tuhle mam už dlouho, ale nevím no. Vícko je sice na zacvaknutí, ale ono když zacvakne tak normálně s tím víckem se dá točit na místě.

Vůně je zajímavá, protože fakt po něčem voní, ale pěkně :) 


Barva bych řekla, že zase tak uplně nude to není , ale je to odstín 433 Peach Fizz. Je to moc pěkná barvička na kterou jsem se moc těšila. Na rtech vypadá zajímavě. :) 

Výdrž je pravda že jsem tuhle zase tak často nezkoušela, ale taky jako druhá vydrží ty 2 hodinky bez jídla, ale pití vydrží. :)


 Pěkný odstín ne? :) 

Co na něj říkám já? Můj názor bude asi stejný jako u předchozí. Odstín je krásný štavnatý a líbí se mi. :) Což je hlavní příčina koupi rtěnky. :) Balení je u téhle fakt hrozné a na to nemám slov....jinak na rtech drží, neslévá se prostě jako v pohodě rtěnka. :) Opět tahle také nevysušuje, neslévá se a pigmentace je také suprová. Rtěnku mohu doporučit, ale dejte si pozor na obal, ať Vám neuděla to samé co mě :)

Klady

+ cena
+ pigmentace
+ nevyšuje, neslévá se
+ odstín

Zápory

- balení víčko se protáčí po zacvaknutí

Rtěnku také zakoupíte ve stojanem NYC (rosmann, DM, Teta) také do 70 kč.

Já dávám opět 4 hvězdičky z 5 








You May Also Like

7 komentářů

  1. Ahoj, pozývam ťa na giveaway na blogu mojej sesternice ;) Hrá sa o kozmetiku Mary Kay, tak to nezmeškaj! :)
    http://partofnicol.blogspot.sk/2016/06/mary-kay-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Fajn recenze, každopádně mě by se odstín asi moc nehodil :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Doma mám iný odtieň, a nemám mu čo vytknúť. Krásna recenzia. :)
    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnku mám v jiných odstínech a jsem spokojena.

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)