Rozhovor s blogerkou Stáňou s blogu navlastnikuzi.blogspot.cz

by - června 02, 2016

Ahojte já mám pro Vás opět nový rozhovor se známou blogerkou :) A tou je Stáňa s blogu navlastnikuzi.blogspot.cz  urcite kazdy její blog zná :))) Tak a my se vrhneme na to :)




1. Jak tě napadlo si založit blog?
Úplně přesně si již nevzpomínám, blogovat jsem začala již hodně dávno, v podstatě od té doby, co se internet stal běžnou součástí našich životů. Začínala jsem s různými blogy celebrit, až jsem se postupně dopracovala ke kosmetice. Vždy mě bavilo psát, hledat informace, dávat ostatním vědět o novinkách. Vlastně jsem i žurnalistiku vystudovala, takže vytvářet obsah pro druhé je pro mě zkrátka přirozené a přesně to, co mě baví. 

2. Určitě tě zná hodně lidí, ale řekni nám něco o sobě?
Jsem typický rozpolcený blíženec. Mám ráda samotu i pozornost mých přátel, v některých oblastech jsem velmi kreativní, jinde si potrpím na přesná čísla a tabulky, umím být velmi systematická i nepořádná, racionální i snílek. 
Jsem  cílevědomá a pyšná na to, že spoustu svých snů jsem si již splnila. Nerada se vzdávám a byť mi má lenost obvykle nedovolí dostat se k cíli tou nejjednodušší a nejkratší cestou, umím vytrvat a stát si za svým. 

3.Co tě vystihuje nejvíc?
Individualita, samostatnost, odhodlanost a láska ke kosmetice. :-) 

4.Máš nejraději dražší kosmetiku, nebo levnější?
Obecně více používám tu levnější, dražší kousky si kupuji spíše za odměnu. Kdybych ale měla větší rozpočet, určitě by té dražší u mě bylo více. Obecně ale nemám rády ty lidi, pro které je drogerie sprosté slovo. Poklady se dají najít na obou frontách.  


5.Jak vznikl název blogu?,
Chtěla jsem něco českého a to, co bude jasně vypovídat o tom, co budu dělat. A myslím si, že se mi to povedlo. Testování na vlastní kůži je přesně to, co dnes a denně dělám a s čím se svěřuji na svém blogu. 

6.Tvůj oblíbený blog?
Moje srdcovka je Rendy z Ordinary Life. Byl  to první blog, který jsem začala sledovat a Rendy vždy byla mým vzorem, jak blog dělat. Obdivuji ji za to, jak daleko se dokázala dostat, za její neuvěřitelný přehled v levnější i dražší kosmetice i to, že dokázala zůstat svá a autentická.  

7.Bez čeho se neobejdeš?
Antibakteriálního gelu. Nosím ho vždy v kabelce a mám takovou úchylku, že v momentě, kdy dosednu v restauraci na židli, okamžitě ho vytahuji, ještě dříve než si vůbec jídlo objednám.



8. Je pro tebe kosmetika důležitá?
Byť to může znít povrchně, tak ano. Kosmetika se stala nedílnou součástí mého života, a to jinak, než jen běžně uživatelsky. Nejde o ty lahvičky samotné, ale o to, že se jí ráda zabývám, přemýšlím a zkouším jak funguje, testuji, hodnotím a mám radost z toho, když můžu jiným poradit, co si mají pořídit. Jsem ráda, že je kosmetika nejen mým koníčkem, ale že se jí mohu zabývat i v práci. Jednu dobu jsem si říkala, že je jí kolem mě až moc a chtěla jsem pracovat v jiné oblasti. Pak mě ale osud zavál pracovně opět k ní a já jsem zjistila, že mě to vlastně vyhovuje. Láska ke kosmetice je pro mě jedním z hlavních rysů, které ke mně prostě patří. 

9.Chodíš ráda nalíčená, nebo nenalíčená?
Pokud se jedná o běžný pracovní den, tak ano. Myslím si, že aspoň základně nalíčená by měla chodit každá žena. Vyjadřuje tím tak to, že jí není lhostejné, jak vypadá a že se má ráda. Pokud mám však volný den a chystám se maximálně do nejbližšího obchodu pro rohlíky, tak ráda nechám obličej odpočinout. Podobně se chovám i na dovolené, kdy místo šminek používám tuny opalovacích přípravků. 



10.Co by jsi řekla svým čtenářům?
Jsem moc vděčná za to, že tady jsou a neutekli všichni do nablýskanějšího světa youtube. Děkuji všem za milé a přínosné komentáře, slova chvály i kritiky, které mě dělají radost a posouvají dál. 

11. Kdyby jsis měla vzít jednu věc, či člověka na pustý ostrov, co by to bylo? 
Kouzelný měšec, ze kterého bych mohla vytáhnout cokoliv, co bych zrovna potřebovala. :-) 



Fotky kosmetiky jsou vzaté s povolením s jejího blogu a fotky jí mi poslala do emailu. :) 

Já moc děkuji za velice příjemný rozhovor! :) 


You May Also Like

5 komentářů

  1. Tak to je skvělé, blog sleduji a čtu od začátků co začala tvořit, a ty jsi mě taky zaujala, dávám odběr.:-)

    OdpovědětVymazat
  2. S tím utkáním k YouTube souhlasím. :-( Její blog neznám, ale jdu mrknout!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ti moc děkuji, že jsem objevila další super slečnu! Jdu se mrknout na její blog.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný článek, hrozně se mi líbí odpovědi a podle popisu se divím, že také nejsem ve znamení blížence :D. Blog znám a slečna je velmi sympatická :).

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)