Tips magazine Glamour, New a Tatler

by - června 11, 2016

Dneska jsme byli venku a na procházce po městě. Ve městě jsem si pořídila jen tuhý deodorant od Dove, takže do novinek to fotit nebudu no. Jak se máte při víkendu vy? My dneska s přítelem popíjíme mochito. :)  Nám vcera v pátek cestou do práce pořádně zařádil lijak :D ze vsichni jeli tak pomalu :D ale že by se procistil vzduch to ne pořád je takové dusno i dneska a to je zataženo. :)

Dnes tu mam pro vás tipy na casopisy co jsem si pořídila jen kvuli dárkum. :)

Jsou dva časopisy s dárky a  jeden takový novinkový paparazzi bez dárku. :)




Je to casopis Tatler prý nejdrahsí casopis což je asi fakt pravdu protože stal 4.50liber, ale mozná je to kvuli právě tomu dárku, nevím no. Brýle byli na výběr ze 3 variant já si vybrala klasické černé. :) Ještě jsem se do něj moc nedívala, tak to až večer :)) 



Tohle je takový šmírovskej casopis :) co se kde děje ci událo :D Tento jsem si jako jediný ze tři jsem si přecetla víc nestíhám no :) 




A Glamour časopis měl také dáreček a to v podobě mini balení řasenky znacky Model co. Bylo na výběr bud tahle řasenka, nebo lesk na rty, tuzka na oci a tuzka na rty. Já si vybrala rasenku, ma klasicky kartáček rovný, takže já doufám že mi bude vyhovovat. Jinak casopis vzdy stojí jen 1libru což je fakt super. :) Také jsem ho jeste necetla.




You May Also Like

6 komentářů

  1. Najviac ma zaujal časopis Glamour za skvelú cenu a ešte aj s darčekom :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je super, že máš prístup v zahraničí aj k zahraničnej literatúre a kozmetike :))) paráda!

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé dárky. Kdybych viděla u nás časopis s brýlemi, taky bych asi neváhala a koupila ho. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám asi nejakú averziu k akýmkoľvek časopisom a novinám. Všetko si radšej nájdem aktuálne na internete :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám také moc ráda, když je v časopise dárek.. :) Mám z toho takovou lehce dětskou radost. Ačkoliv pak časopis skoro ani nečtu, maximálně prolítnu a dárek vlastně také žádné terno není, prostě z toho i tak mám dobrý pocit. :D

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)