Oblíbenci (Červen 2016)

by - července 03, 2016

Přeji pěknou neděli všem, jak se máte??

No asi se divíte, že já zrovna se vrhám na oblibence měsíce Červen, ale oni dva roky vubec zadný clanek s temito oblibenci nebyl. :D No tak se to budu snažit psát každý měsíc jako píšu spotřebováno. :) Tak já myslím že se k tomu dáme a přeji Vám pěkné počteníčko. :)

DOPLNĚK 
A tím se stává tento krásný bílý náramek okolo ruky na magnet, je přímo dokonalý, dost často ho nosím i ven nebo i do práce a pak v práci ho sundám. Já jsem s náramkem velice spokojená. :)




RTY
Mojím dalším oblibencem je tahle rtěnka od Dermacol clickit verze. Teď ji dost často nosím protože je přímo výborná. Pigmentace skvělá, nezvyraznuje vrasky, vytrácí se cca po 3-4 hodinách. :) Je v odstínu 01.



OČNÍ STÍN
Já tady v této kategorii mám právě malou paletku se šesti odstínami od značky Essence. Nápisy na obalu se dost nešetrně vytrácejí pri použití, ale stíny jsou dokonalé, sice ty první dva odstíny z paletky jsou tak akorát na projasnění oka, ale ten zbytek je přímo uzasný :) Tuhle paletku jsem si já velice oblíbila a pouzivám ji tak nějak každý den. :) 



NEHTY 
Jelikož já si do práce lakovat nehty nemohu, tak i presto si obcas nehty nalakuji jen top coatem, který tak nějak nejde poznat zda jsou nehty nalakované či jen vyleštěné. Jelikož tohle jsem spozorovala i u dalších třech žen u nás v práci. :) Je to top coat gelový od Essence. :) 


TOALETNÍ VODA
V téhle kategorii je jasný vítěz moje kvalitní voňavka Katty Perry Killer Queen. Je to nejkrásnější vůně jakou jsem kdy měla. Tohle je už mé 3 balení, tuhle mám ale už ve větším a to v 100ml. :) 


VLASY
A tady dneska zařadím moji oblíbenou značku šamponu a tím je Yves Rocher šampon tento je myslím zrovna pro kudrnate vlasy, ale je tak skvělý. Nemastí se mi po něm vlasy, krásně je umyje a jeste k tomu voní. 



Takže tohle byli moji oblíbenci za měsíc Červen, kdyby Vám tady chyběla nějaká kategorie tak můžete napsat do komentáře jakou by jste jeste chteli u mě vidět kategorii. :)) Budu se těšit na Vaše komentáře. PA :-*

You May Also Like

10 komentářů

  1. Krásní oblíbenci i pěkné fotky. Top coat od Essence používám taky a paletku očních stínů mám též. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Ten rúž od Dermacolu chcem vyskúšať, vyzerá super :)
    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Mit praci, kde si nemohu lakovat nehty bych nechtela. Tesim se na ni pristi oblibence. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tyto stíny od Essence mám také moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka vyzerá skvelo!

    Na mojom blogu práve prebieha letná Giveaway, budem veľmi rada, ak sa zapojíš! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  6. Náramok je krásny a tiež používam šampón od Yves Rocher - na objem vlasov :)

    OdpovědětVymazat
  7. Presne ten naramok mam ❤️ Aj v inych farbach,je perfektny :)
    adrianestyle

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)