Recenze: Dermacol rozjasňující paletka

by - srpna 21, 2016

Po dlouhé době mám pro Vás recenzi a tou je rozjasňující paletka od Dermacol. Já jsem nikdy nebyla na tyhle blbůstky, ale začalo se mi to líbit a když se mi naskytla tahle možnost vyzkoušet, tak proč ne. Tento produkt jsem vyměnila na vinted, paletka je uplně nová. :)

Máte tuhle paletku doma? 



Balení je obyčejné v plastu na zacvaknutí. Trošku byl pro mě ze začátku potíž s otevíráním, jednak jsem musela zmáčknout ten čudlík a při držením otevřít i víčko, trošku mi tohle dělá problém, mohly to udělat jinak, ale zase na druhou stranu, paletka se nijak neotevře sama, takže nehrozí nějaké vysypání, či zašpinění.


Barva odstín na paletce není napsaný, ale vím že mají myslím 8 druhů mají na stránkách a tohle je ten první odstín nejsvětlejší. :) Možná podle mě bych si vzala jinačí odstín tmavší, protože mi přijde že je to moc světlé, ale zase mi to teda vyhovuje. :) 


Výdrž tady opravdu nemám sebemenší problém s výdrží. Na pleti zůstane až do odlíčení, takže za mě opravdu spokojenost, ale ten kdo si často sahá na pleť s takovou výdrží nepočítejte. 

Pigmentace tento odstín má rozjasňovat, takže pigmentace si myslím že ujde, i když si myslím, že by mohla být i lepší pigmentace.

první je růžový odstín a druhý je bílý. 


Co na ní říkám já? Tady popravdě balení je obyčejné takže neurazí, nenadchne, ale rozhodně paletku bych doporučila těm typům co se teprve začínají líčit. Akorát já to používám úplně jinak :D ten vrchní světle růžový odstín používám jako rozjasňovač a ten spodní bílý nepoužívám vůbec. Tak snad mi za to nikdo neutrhne hlavu, že to používám jinak, než mám. :) Jinak myslím si že výdrž i pigmentace je dobrá a klidně paletku doporučím dále. :) Tuhle paletku teď používám k líčení stále, protože mě zkrátka baví. :) Akorát mi vadí, že celkem i práší, ale když nanášíte pomaleji, tak už to tolik prášit nebude.


 Klady

+ výdrž
+ pigmentace

Zápory

- cena, není zase tak hrozná
- balení 
- práší minimálně

Cena rozjasňující paletky je 250 Kč a zakoupíte ji v drogeriích ve stojanech Dermacol (DM, Rosmann, Teta)

Já dávám 4 hvězdičky z 5



You May Also Like

4 komentářů

  1. Hezka recenze. Paletka je urcena spise pro chladnejsi typy pleti, takze asi nic pro mne.

    OdpovědětVymazat
  2. Já už jsem se tedy po ní víckrát dívala a asi jí příště neodolám. ♥ Moc pěkná recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé tak tá vyzerá naozaj skvelo! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Já rozjasňovače nepoužívám, ale tato paletka se mi moc líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)