Oblíbenci (Srpen 2016)

by - září 10, 2016

Já Vás vítám u dnešní sobotního počteníčka, jak jste si všimly srpen máme za sebou a je třeba udělat oblíbence za měsíc srpen. Tak jak myslím, že sobotní den si užijete v poklidu a hlavně doufám, že bude po celý den slunečno. A můžeme jít na to. :)

DOPLNĚK
Jako první ukazuji doplněk a tím jsou rozhodně mé oblíbené hodinky, které nosím stále! Jdou ke všem barvičkám, takže pro mě jako zpestření outfitu jsou dokonalé. :)


RTY
Tento balzámek používám od doby co mi přišel a jsem s ním mega moc spokojená :) Krásně je hydratuje, ale to vše uvidíte v recenzi. :)


OČNÍ STÍN/KRÉM NA RUCE
Já Dove krémy přímo miluji, takže tohle nebude ani tady žádná vyjímka. Tohle je typ krému pro dlouhotrvající hladké ruce. Mám ho ráda je strašně jemný, příjemný, dobře se vstřebává, dobře voní, za mě jedině spokojenost. 



NEHTY
Tady tohle je zpevňující péče od Sally Hansen, kterou jsem vyhrála na jejich FB. Musím říct, že ono to opravdu funguje a ty nehty mám daleko pevnější a tohle mě vážně baví, jsem s tímto produktem spokojená. :) 



TOALETNÍ VODA
Mými oblíbencemi nejsou jiní než tyhle dva vzorečky vůni od Burberry, na které byli už recenze ve čtvrtek. Já jsem si je prostě oba zamilovala, nádherně voní, ale více se dočtete v recenzi pod tímto článkem.  



VLASY
Tady bohužel tentokrát nic nemám. 


Takže tohle byli moji oblíbenci za měsíc Srpen, kdyby Vám tady chyběla nějaká kategorie tak můžete napsat do komentáře jakou by jste jeste chteli u mě vidět kategorii. :)) Budu se těšit na Vaše komentáře. PA :-*

You May Also Like

9 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)