Recenze: Dermacol lesk na rty se třpytky.

by - září 02, 2016

Dnes se vrhnu na recenzi teď to bude něco kosmetického a tím je lesk na rty od známé značky jménem Dermacol. Každý tuhle značku určitě zná a tak není se čemu divit, že nabízí i lesky na rty a já Vám o něm teď něco napíšu. Co myslíte, bude to pozitivní či negativní?? :)



Balení je klasické v tubě s černým uzavíratelným víčkem. Líbí se mi i na té lahvičce takový vzor, který vede k nápisu značky. Celkem obyčejné, ale přesto neurazí a nestěžuji si na obal, důležitá je jeho funkce. Lesk má 5ml

Vůně  ono vážně ten lesk po něčem voní, já v tom cítím bonbony, sladké, nevím přesně co, ale je to hezká vůně příjemná. :) 



Barva já mám příjemnou 02, která není tmavá ani úplně nejsvětlejší, je to přesně takový odstín který fakt vynosím, je takový růžovo hnědý, ale na rtech nejde rozeznat. Odstín obsahuje třpytky, většinou mi třpytky vážně vadí, ale tady kupodivu ani moc ne, nemám je na zubech či tak něco. 

Výdrž tady tento lesk nemá problém vydržet pití u mě vydrží na rtech lesk cca 3-4 hodiny s pitím. S jídlem lesk zmizí, ale třpytky zůstanou, ne všechny, ale něco tam je. 


Aplikátor je pěnový nemám s ním problém, vyhovuje mi, nanáší se na rty dobře. :) 



Odstín je jemný a pěkný.



 Co na něj říkám já? Především jsem nečekala, že tento odstín mi tak skvěle padne. Odstín je to vážně krásně jemný, na rtech vypadá dobře. Co mi ani nevadí jsou právě ty třpytky, některé lesky se třpytky nevypadají dobře, ale tento od dermacol vypadá na rtech dobře, nevadí mi to. Obávala jsem se, že lesk bude na rtech lepit, pokaždé co jsem kdysi nosila lesky tak ty snad pokaždé nějaký lepil, takže teď to bylo pro mě příjemné překvapení, že lesk vůbec nelepí. Výdrž je také na tom hodně dobře, takže za mě má jedničku s hvězdičkou jako ve škole. A mohu ho doporučit. :) 



 Takhle vypadá na rtech + jsem i namalovaná :) 


Klady

+ cena
+ balení
+ aplikátor
+ nelepí 
+ výdrž

Zápory

- možná časem opotřebením se ten vzor a značka odrbe, ale možná také ne. 

Já lesk od Dermacol vřele doporučuji, ale nějak nevím zda je ještě vůbec k prodeji, protože jsme ho nikde na internetu nemohla najít, tak nevím ani kolik stojí.

Lesk má ode mě 5 hvězdiček z 5


Já děkuji zastoupení elnino.cz za poslaný balíček a v něm tento lesk na rty.

You May Also Like

7 komentářů

  1. Lesk má krásny odtieň a je super že nelepí. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Lesk jsem nikdy od značky Dermacol nezkoušela, ale myslím si, že by mi vyhovoval. Když nelepí a výdrž je také dobrá :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Lesky na rty vůbec nepoužívám, ale myslím, že doma přece jen jeden mám, a to od Rimmelu, protože mě na nějakém blogu nalákal na celkem pěknou pigmentaci :D
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. mne sa velmi paci to balenie :)
    Pozyvam na luxusnu GIVEAWAY o setrnu kulmu ROWENTA a balicek kozmetiky DOVE. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Také jsem očekávala, že bude lepit, ale je fajn, že nelepí. Odstín vypadá moc hezky, jak na ruce, tak i na rtech. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Krásny odtieň a musí voniať super :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)