Recenze: Cestovní balení Frais Monde

by - října 02, 2016

Čauky mňauky, dnes Vás vítám u recenze na značku Frais Monde, která je snad nejlepší co jsem měla. Dnes se budeme bavit o cestovní sadě vhodná třeba na dovolenou. Protože obsahuje vlastně to nejdůležitější a nemusíte tahat velké balení přípravků. Akorát jsem opět tohle balení na jejich stránkách nenašla, ale našla jsem tam jen tu toaletní vodu.



Balení ano jak vidíte výše, tak mi to přislo v takové krásné krabičce, kterou hodíte do kufru a nezabere Vám ani moc místa, což je super :) Vrhneme se na balení produktů.

Otevřela jsem krabičku a takhle na mě tři produkty vykoukli. 


Začnu pěnou do koupele. Jak se píše u parfémované vodě, tak tohle je průhledná barvička, která voní tak božsky, přírodně vůni zelených listu si asi nikdo nedokáže pořádně představit, ale tohle prostě musíte vyzkoušet. Pěny opravdu stačí málo a vytvoří bohatou pěnu. Pěna vydrží dlouho nemám s ní problém. Pěna nevysušuje takže to je plus. Voda dlouho krásně voní je to vlastně svěží vůně. 

Dále tu mám tělový krém tady musí opět říct, že voní nádherně. Krásně hydratuje, nezanechává pokožku mastnou, stačí nanést málo krému a pokožka je vyživená. Barvička je tělová až bílá. Akorát mi trochu vadí, že než ten krém steče do ruky chvilku trvá, ale zvyknete si, musíte s tím více třepat do ruky a pak to půjde jedna báseň. 

Poslední je parfémovaná voda  tady nějaké to info z elnina.cz 
Uvolňující vůně Frais Monde Leaves Vám poskytne pocit dokonalé relaxace. Jemně nasládlá vůně zelených listů navozuje dokonalou harmonii. Dokonalý koktejl listů, dřevin a květin si zamilujete. Produkt má certifikaci Natural Cosmetics od italské společnosti Bio Agri Cert. Neobsahuje alkohol a parabeny. Použijte na pokožku. Produkt není vhodné nanášet na oblečení.

Takové menší shrnutí parfému co je na stránkách a moje zkušenost je taková. Parfém voní také skvěle, stačí jedno stříknutí na krk a vůně vydrží vonět až do odpoledne někdy i do večera, záleží kdy si ji stříknete, obvykle vydrží vonět těch 8 hodin. Vůně mi nijak nevadí, je to příjemná, svěží vůně. Tuhle vůni seženete za 299 kč 100 ml https://www.parfemy-elnino.cz/kosmetika-frais-monde-leaves-perfumed-water



Já musím říct, že s produkty jsem opět velice spokojená, příště se můžete těšit na recenzi také od Frais Monde a to parfemovaný olej. Tahle značka se mi velice zalíbila. 



Já děkuji zastoupení elnino.cz za poslaný balíček a v něm tato cestovní sada Frais Monde

You May Also Like

5 komentářů

  1. O tejto značke počujem prvýkrát, ale vyzerá zaujímavo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá to super. Frais Monde mám veľmi rada, takže ani tieto produkty by ma určite nesklamali ʕ•͡ᴥ•ʔ

    * Le blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat
  3. Se značkou Frais Monde zatím žádné zkušenosti nemám, ale sada nevypadá špatně :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  4. Frais Monde mám ráda. Už jsem od nich vyzkoušela parfémované oleje a teď mám od nich krém na ruce. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)