New (141)

by - prosince 09, 2016

Dneska mám pro Vás celkem dost novinek a tím jsou spojené i nákupy na aliexpres :) zatím mi přišly jen 3 věci z 7. :))


Tohle je ze spolupráce od Saloos a první je antistresová roll-on tyčinka, ještě jsem pořádně nezkoušela. Další mám květinovou pleťovou vodu jí používám hlavně na dočištění pleti a musím říct, že je fakt super! :) 



Dále jsem se vybrala tělový peeling s vůni Mojita, to je tak dokonalá vůně! A poslední je maska zelený jíl, no tu musím říct, že jsem celkem zklamaná, protože po prvním použití mě maska pálela, tak ji dám ještě jednu šanci. 


Dále Vám musím ukázat nečekaný balíček od Elnina, který jsem vůbec nečekala, ale tak mile potěšil a ještě jednou jim moc děkuji i za to, že s nimi mohu spolupracovat. 


Teď trošku odkryji to, co v něm bylo. Našla jsem tam kokosový olej, který no nemám moc ráda, ale třeba na vlasy ho vyzkouším konečně a nebo ho použiji na masáž zad. Potom jsem tam objevila značku Frais Monde a ta mě potěšila snad nejvíce, protože jsem si ji velice oblíbila a našla jsem opět takový cestovní set se skvělou vůní. 


Našla jsem tam plno krásných vůni a také velmi ráda budu zkoušet! 


Opět další :) 


Tady jsou i vůně a i různé vzorečky třeba makeupu od dermacol nebo jejich skvělá báze pod makeup. :) 


Našla jsem tam dále oční stíny od dermacolu tady tyhle v kelímku už jsem měla jedny ve fialovém odstínu a ty mi vyhovovali naprosto perfektně! :) Dále malé balení od swiis smile tím jsou zubní pasty a ta bílá je fakt super! Nivea micelární vodu jsem už jednou měla a tu jsem si velice chválila a tělové mléko od nějaké vůně. :)) 


A poslední jsem tam našla pilníček na nehty, zabalené tělové mléko a to v té krabičce jsem myslela ze bude rtěnka, ale ono je to značka Kenzo a je to malá parfemovaná voda! Batiste suchý šampon já naprosto miluji a tento je s vůni třešní dokonalost! :) Jak říkám já s balíčkem velmi spokojená!!! :) A moc děkuji. 


Už dávno jsem se zastavila v Kik a Lídlu a v Kik jsem koupila ten podnos, který se mi tak moc líbil :) V lídlu jsem koupila tuhle vanilkovou svíčku, ketrou si zapálím na Štědrý den a světýlka už visí na okně :)) 


Tady už jsou úlovky z Aliexpresu. Tím je první rtěnka od známé slečny Kylie, musím říct, že odstín jsem vybrala skvěle, protože jsem si ho oblíbila a zatím jsem tuhle rtěnku testovala 5hodin a držela jak zabitá, takže za mě spokojenost! Dále tu mám odstín La La od Colourpop, tady bych popravdě neřekla, že je z Ali :D Ještě jsem ho nezkoušela, ale je to krásný hnědý odstín. :) 



Dnes mi přišla další věc z Ali a tím jsou tyhle naušnice! :)  Hodně se mi líbily a takové ještě nemám. :) Na uchu vypadají dobře.


Podprsenku jsem si dneska zakoupila v Lídlu za 149 Kč. Dokonale se mi líbila! :) A šála je ze spolupráce z poštovné zdarma tu jsem popravdě ještě na sobě neměla, takže musím napravit ať mám na co napsat recenzi. :) Je to krásný odstín, ale už jsem ji viděla tak na třech lidech. 


You May Also Like

7 komentářů

  1. Super novinky. Hrozně by mě potěšil balíček od elnina. Obsahoval samé skvělé věci. Pěkně vypadá i šála z postovnezdarma, snad bude dobrá a zahřeje. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké novinky, ale nemůžu pochopit, že nemáš ráda kokosový olej! Já bych bez něj nevydržela ani den :D A stejnou barvu rtěnky mám taky, ale od originální Kylie :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky by mě moc potěšil balíček od Elnina, ale mě ho někde ztratil dopravce :(.

    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Od Saloos jsem už dlouho nic neměla, čas to napravit :-)
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)