Tip na dárek: DELTIMO náramky

by - prosince 03, 2016

Zdravím při sobotním dni, já mám pro Vás tip na vánoční dárek  náramek se hodí jak pro ženu, tak i muže. A rozhodně se to vyplatí.
Já bych Vám chtěla představit náramky DELTIMO  nabízí na stránkách všemožné náramky, musím říct, že bylo těžké si nějaký náramek vybrat, protože mají opravdu pěkné a všechny mají svůj specifický symbol. Jedná se o českou značku, takže je super, že mohu psát zrovna o české značce. Já si vybrala celkem 4 náramky a teď Vám o nich něco povím.

Já si vybrala čtyři druhy a zvolila jsem náramek s lebkou kožený, kombinovaný náramek s perlami, náramek s leopardem a poslední je náramek s lebkou.


Zlatý kožený náramek s lebkou v červeném stylu



Já jsem si tento náramek kožený vybrala kvůli tomu, že jsem na něj četla plno recenzí, že je lepší než ty normální a tak jsem ho zkusila. Musím říct, že je s pravé kůže což je opravdu skvělé. Zapínání je na magnet, což já takové náramky mám ráda. Jinak tento náramek bych volila spíše pro pány, protože jak vidíte mě je trošku velký, ale nic co by překáželo. Lebka tomu všemu dodává skvělý efekt! :) 

Zakoupíte zde a cena je 349 Kč.



Stříbrný kombinovaný náramek s perlami



Tento náramek se mi líbí kvůli tomu, že se dá přizpůsobit ruce. Náramek má různě barevné perly jako je černá, bílá, vroubkovaná, matná černá a jiné. Má nastavitelnou šňůru. Náramky s kameny s pojmem MIXED, který v pravém slova smyslu neznamená něco, co můžeme uchopit do ruky a hodnotit jako fyzický předmět, jsou jedinečné. Jde o určitou duchovní rovinu, která je složena z vibrací a energií, které se vyskytují všude kolem nás. Je totiž rozhodně zajímavé co takové náramky dokážou a z čeho vlastně jsou. Já takové náramky co se zatahují moc v lásce nemám, ale i přesto jsme ho zkusila a je boží, líbí se mi. :) 

Zakoupíte zde a jeho cena je 399 Kč.


Zlatý leopard náramek z bílých perel



Náramek je vyrobený z kvalitních leštěných perel, musím uznat, že ty jsou na tom fakt nejkrásnější. Líbí se mi, že obsahuje i jednu perličku jinou a tím stříbrná, dodává tomu ten správný efekt. A ten leopard je v tom náramku přesně tohle slovo jako vyjímečný! Tyhle zbylé dva náramky jsou na takovou gumičku a hodí se jak pro dámy tak pány a někomu taková gumička nemusí vyhovovat, protože trošku tahá chlupy :D Já mám náramek trošku větší, takže někdy mám strach, že mi spadne z ruky, ale snad se to nikdy nestane. 

Zakoupíte zde a jeho cena je 399 Kč.


Prémium náramek s lebkou z bílých kamenů


Je složený z krásných korálků hezky zabarvených a i přesto vyjímečný. Tento mi sedí jako ušitý na míru a také ho mám nejraději! Lebka je ze zlatého kovu a dodává tomu jenom plus. Takový styl se mi moc líbí hlavně na tom náramku, protože ta lebka tomu dodává tak jakoby efekt. Tento nosím fakt všude a stále! Hodí se opravdu ke všemu. 

Zakoupíte zde a jeho cena je 349 Kč.

Náramky mohu jen a jen doporučit a ten kdo nevím co má koupit třeba bráchovi, či ségře, tak rozhodně pořiďte tyto náramky, je to skvělá volba. Já sama jsem spokojená. :) 









You May Also Like

10 komentářů

  1. Náramky vypadají moc hezky, krásně sis vybrala. Nejvíce se mi líbí kombinace bílé a černé barvy, takže se mi líbí 2. a 4. náramek. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Super, Deltimo náramky mám také:) Nejvíc se mi líbí ten se zlatým leopardem:)

    OdpovědětVymazat
  3. tie náramky sú naozaj pekné ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Koukám, že už i u tebe si dělají reklamu výměnou za pár náramků v hodnotě pár korun.
    Náramky pěkné, ale je to pouze přeprodávané zboží z čínského aliexpressu / ebay. Řešilo se to už v několika diskuzích. Takže pokud se někomu líbí, doporučuju nakupovat přímo u prodejců a ne přes překupníka, který si za náramek za 30 korun bere 4 stovky :)

    https://www.vinted.cz/forum/moda-and-styl/744302-deltimo

    http://www.ebay.com/sch/Mens-Jewelry/10290/i.html?_from=R40&_nkw=lava%20stones&_dcat=10290&rt=nc&_mPrRngCbx=1&_udlo&_udhi=30

    OdpovědětVymazat
  5. veľmi pekné naramky hlavne ten posledný taký ktorý sa hodí ku všetkému :)
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  6. Tuto znacku neznam, ale rada vyzkousim. Ja nejradeji nakupuji na https://www.goldeligius.cz/ ,kde jsou opravdu originalni kousky a ten obchod mam jiz nekolikrat vyzkouseny a vzdy vse perfektni.

    OdpovědětVymazat
  7. Deltimo nármamky vypadají faktmoc pěkně, elegantně. Ale ta cena se mi zdá bohužel docela přemrštěná.

    Awakened Dreamer

    OdpovědětVymazat
  8. - Nevrácení finačních prostředků při odstoupení od smlouvy
    - Nekomunikují, telefonní číslo co bylo na e-shopu nedostupné
    - Z Facebooku mažou komentáře
    - Podávám podnět pro Českou obchodní inspekci
    - Rozhodně nedoporučuji !!!

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)