Moje večerní péče o pleť.

by - ledna 18, 2017

Dnes jsem udělala takový článek na téma moje večerní péče pleti. Moc toho není, co zrovna večer používám na pleť jak u některých, ale i to málo mi bohatě stačí :))

Jinak psát ranní péči o pleť se mi nevyplatí, jelikož přejedu pleť pleťovou vodou nanesu krém a kdyžtak makeup. :) Ale nějaké každodenní líčení bych mohla udělat :) Co nejvíce používám atd :) Pokud by jste chtěli? :) 

Tohle je celá má večerní péče o pleť.  


Když se právě sprchuji, tak používám Bioderma gel ten krásně napění na pleti a skvěle vyčistí jsem s ním hodně spokojená a za chvíli mi dojde, takže asi budu brečet :D
Jakmile se zrovna nesprchuji, tak čistím pleť tonikem od Ziaji dobře voní, ale tento zatím testuji, takže jsem ho použila jen párkrát. :) Na dočištění pleti používám tuhle květinovou pleťovou vodu od Saloos, nastříkám na tamponek a přejedu po pleti. Na to ještě bude recenze, ale musím říct, že mi to ale vůbec nevoní, na to že to má vonět po Tea Tree, spíše mi to smrdí, nevadí hlavní jsou účinky a dočistí pleť skvěle. 


Jako další péči, použiji oční krém od Nivei, tady bych řekla, že oční krém celkem pomáhá, mám menší kruhy pod očima. Oční okolí je po něm takové jemné a krásné :) 
Poté nanesu tento olej od Saloos s vůní Lemon Tea tree a velmi mi pomáhá! Pleť mám vyživenou, krásně voní na něj jsem psala recenzi TADY  a hned ho mám už pod polovinou, používám ho každý večer :) 

A tady se už dostávám k tomu, co používám jednou týdně na pleť je právě maska od Soaphorie na ní jsem psala recenzi TADY jsem s ní také velmi spokojená a také už se dostávám ke konci. 



Po tomto rituálu už jenom stačí dát tělové mléko Astrid, na paty nanést krém na nohy Balea s Ureou, krém na ruce buď dove nebo dermacol a zachumlat se do peřiny a spát :) 

Momentálně co nepoužívám na pleť jsou peelingy, protože teď zrovna žádný nemám, máte nějaký tip peelingu pro smíšenou až někdy suchou pleť? :) 

You May Also Like

11 komentářů

  1. Na tu masku od Soaphorie jsem zvědavá a ráda bych ji vyzkoušela.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Naozaj super produkty ! :) tu biodermu cchem vyskušať :)

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
  3. Ten očný krém od Nivea by som rada vyskúšala, pretože mám strašné oči :(
    A čo sa týka peelingu, tak skúšala som ten od Garnier, na ktorý robí reklamu Ben, ale moju už suchú pleť vysušil ešte viac, takže za mňa palec dole. Ale skúšala som aj od Planet Spa a celkom sa mi pozdával.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek! :) Já jsme ráda když se večer stihnu odlíčit a namazat krémem jak jsem unavená :D Ale vždy se snažím tak 2x-3x do týdne něco přidat-masku, peeling.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tu Biodermu som skusala a bola som spokojna :)
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  6. ja som dávnejšie tiež začala používať očný krém od Nivei, ale trošku iný ako máš ty :) inak pekná starostlivosť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  7. Používáme velmi podobné výrobky. Dříve jsem večerní péči dost flákala, ale teď si na ni dávám docela záležet. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle typ clanku mam nejradši! Saloos miluju nekriticky, mela jsem oba produkty a byla jsem spokojena, uz si nepamatuju, jak voněla (nebo "voněla") ta květinová voda, ale byla jsem příjemně překvapena, ze nijak nevysusovala, čehož jsem se trochu u tea tree bala.
    Peeling mam rada meruňkový od Freeman, plet mam smíšenou spis suchou se sklonem k akné (ano, i v mem veku a po dvou dětech :D)

    OdpovědětVymazat
  9. Tea tree olej jsem si pořídila taky, ale moc s ním nejsem spokojená. Strašně mi vysušuje pleť :/
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkný článek :) žádný z produktů jsem nezkoušela, ale zaujal mě ten Bioderma gel, jinak určitě udělej článek o každodenním líčení :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moja starostlivosť na večer je miceralna voda momentálne yves rocher a mandľový krém moja klasika:) Saloos značka ma tiež láka

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)