Recenze: Dry Shampoo Batiste

by - ledna 20, 2017

Ahoj, jak se máte? Konečně je dnes pátek a tím dneska dám recenzi na takovy jeden zazrak. A to suchy sampon od Batiste, ktery si kazda blogerka snad chvali. A ja budu take patrit do te skupiny kterym vyhovuje. Každá z nás suché šampony snad vždy použije a když ne, tak aspoň o nich slyšela :))) 




Balení já mám zrovna to balení na kterém jsou třešničky což fakt dodává dojem produktu, že po něm určitě sáhnete. :) Tato verze má 200 ml a jsou i takové malé cestovní balení co hodíte do kabelky a může Vám pomoct, třeba právě na cestách. Cestovní balení má jen 50 ml.


Vůně mám zrovna co voní po třešních a jsem teda mega spokojená, protože ono to vážně voní po třešní. Ale Batiste má ještě plno druhů (pro světle hnědé, pro blond, pro tmavé, pro xxl objem a plno dalších) 

Jak ho použít? Vzadu na obalu je i návod nastříkat do vlasu z cca 30 cm, opatrně vmasíruje do vlasů, nechte krátce působit a důkladně pročešte kartáčem.


Barva je takova bila kdyz si ji nastrikam do vlasu je to jako bily prasek, ktery potom hezky promasiruji hlavu aby z vlasu prasek zmizel.



Co na něj říkám? Já jsem s produktu nadšená, vyzkoušela jsem už asi 4 druhy těchto šamponu a se všemi jsem byla nadmíru spokojená. Tento třešňový mám poprvé a jsem z něj spokojená, nejen, že krásně voní, ale také splňuje to co má. Vlasy už nejsou po použití mastné, ale krásné a vyživené, jako kdybych si je umyla šamponem, protože tento suchý šampon má efekt takový vitalizující a samozřejmě osvěžující. Já takové suché šampony používám především přibližně po 1 dni neumytých vlasů, já si myji vlasy co dva dny a snažím se to dodržet, ale právě už po jednom dni je mám mastnější a nejsou takové pěkné, takže na to použiji suchý šampon. Každá blogerka ho chválí a já také a také ho velmi doporučuji každému! :) 

Klady

+ balení (cestovní i velké)
+ dělá to co má
+ vlasy vypadají jako umyté
+ vůně
+ různé druhy

Zápory 

- žádné

Tento suchý šampon seženete na elnino.cz za cenu 99 Kč, TADY v Dmku stojí o dost více nějakých 135 Kč. :) 

 Dávám 5 hvězdiček z 5 


Já děkuji zastoupení elnino.cz za poslaný balíček a v něm tento suchý šampon. 


 

You May Also Like

12 komentářů

  1. toto sú naozaj najlepšie suché šampóny :) používam ten pre hnedé vlasy a nemôžem si ho vynachváliť :) tebe tiež krásne funguje a oceňujem, že si dala fotky pred/po ;)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Bez suchého šampónu už se snad ani neobejdu, já mám nejradši také Batiste, ale používám ten pro brunety :)

    OdpovědětVymazat
  3. Batiste má nejlepší suché šampony! :) Kdysi jsem zkoušela od Syossu a to byla hrůza, a Aussie to stejné. Už asi žádné jiné zkoušet ani nebudu a zůstanu jen u Batiste :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám tento třešňový a ta vůně je dokonalá. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Já doma jeden mám a řadím ho mezi propadáky. Nefunguje.

    OdpovědětVymazat
  6. Batiste je skvelý! Mala som verziu Oriental, ale tá mi nechávala biele fľaky vo vlasoch. Nedávno som si kúpila verziu pre brunetky a milujem ho ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Najlepší šampón, aký som kedy mala. Všetky varianty mi sadli, sú skvelé. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Na Batiste suché šampóny nedám dopustit, mala som tiež tento čerešnový, no viacej som bola spokojná s original verziou :)

    OdpovědětVymazat
  9. Už dlouho si jej plánuji koupit, ale zatím mě vždy odradila cena, ale až se jednou odhodlám, tak na něj taky určitě recenzi napíšu ;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Souhlasím s tebou! Batiste mám opravdu moc ráda, vyhovuje mi mnohem více než práškový od Amicy :)
    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  11. Suché šampony Batiste miluji!

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)