Recenze: Květinová pleťová voda Saloos

by - ledna 28, 2017

Zdravím, jak se máte? Dnes jsem si připravila pro Vás recenzi na téma pleťové vody od Saloos. Má hodně využití a my se na ní podíváme blíže. :)

Popis výrobku ze http://www.saloos.cz/ - Z čerstvých listů australského čajovníku. Nejlepší „kamarád" mladé pleti, je ideální pro mastnou a problematickou pleť. O tea tree je obecně známo, že má antimikrobiální účinky. K obkladům a potírání pokožky. Chladí a zklidňuje místa po bodnutí hmyzem. Zklidňuje pokožku po holení a depilaci. Pečuje o vlasovou pokožku. 


Balení tahle pleťová voda má pouze 50 ml, což jako mi přijde zrovna málo, protože si myslím, že se mi rychle vypotřebovává, už ji mám pod půlkou :D Líbí se mi, že je to skleněná lahvička s víčkem co je na stříknutí. Takže je dobré, že při použití třeba nevylijete zbytečně moc produktu.

Vůně no tady to je trošku trauma, protože mi to voní jak kdyby to bylo ztuchlé či nevím, je to takové nepříjemné, vůbec mi to nevoní. Ale to asi bude ta vůně listů z australského čajovníku, ale  opravdu mi to nevoní :D

Složení
Čistý vodní destilát z listů lemon tea tree
Alkohol 2%


Co na něj říkám já?  Balení je super, rozprašovač to má, což je velké plus.  No má to pouze 50 ml mě to přijde strašně málo, mám tam pod půlkou a to s ním snad jen dočišťuji pleť a stříkala jsem si to proti bodnutí hmyzu :D Co tady má jako velké plus, že vlastně má tahle voda plno využití, dá se použít k ošetření pleti mladé a problematické což já s ní dočišťuji pleť, dále osvěžuje a hydratuje pokožku, což je jedno velké plus hlavně v zimě. :) Zklidňuje pokožku po bodnutí hmyzem na to je extra super, měla jsem cosi píchnuté na noze a velice mi to pomohlo, osvěžilo to, ochladilo a pomohlo. Také je to dobré jako voda po holení což by mohli uvítat chlapy, ale i my ženy. Další je, že ho někdo stříká i do vlasů, to jsem nezkoušela tak nevím. U mě tato pleťová voda velice dobře obstála a mohu ji doporučit dále, protože s ní pleť dočišťuji a dočistí fakt dobře, pleť je po ní jemná taková hydratovaná, takže za mě opravdu super. Akorát jak už jsem psala v úvodu, tak mi vadí ta vůně, ale na funkci to nic nemění. Co nevoní mě, voní ostatním. Mají na výběr hodně druhů těchto vod (levandule, rozmarýna, neroli, meduňka, máta peprná atd.) 


Klady

+ cena 
+ výběr vod (levandule, neroli atd.)
+ má plno využití vlasy, pleť, po bodnutí atd
+ balení rozprašovač

Zápory

- rychle mi ubývá
- přijde mi, že by balení mohlo být větší, ale nic co bych nutně potřebovala. 

Já dávám 5 hvězdiček z 5 



Jeho cena se pohybuje od 100 Kč - 150 Kč zakoupíte v prodejnách DM, nebo různě na internetu. 

You May Also Like

5 komentářů

  1. ten vyzerá naozaj super, ja mám veľmi rada tieto saloos produkty, a ako vidím tento má veľa výhod :)

    OdpovědětVymazat
  2. Saloos produkty jsoi bezva. Osobně mi moc nevyhovuje ta vůně ale jinak je perfektní :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Taky ji mám a jsem s ní moc spokojená. Někdy si ji jen tak přes den šplíchnu na obličej, aby mě osvěžila je to super!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám teď akorát jejich meduňkovou vodu a ta je taky super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem měla tuhle malou lahvičku květové vody hned pryč. Zkoušela jsem růžovou a levandulovou. Obě byly tuze fajn!
    Chápu šok z tea tree vůně. Mě ze všeho nejvíc připomíná skanzen. Něco starého. Dřevěného. Možná trochu zatuchlého? Nevím :-D Každopádně mi nevadí a možná bych řekla, že i voní. Za ty roky asi už síla zvyku :-D
    Jo a Saloos dělá i větší balení, kdyby náhodou: 100 ml, 500 ml a dokonce litrové! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)