Líčení 2.4

by - února 19, 2017

Zdravím, je neděle a já Vám chci dát po dlouhé době opět líčení.  Je to jen takové rychlé líčení na denní líčení. :) Takové líčení mám nejraději, jednoduché. Používáte barevné linky? Já linky bohužel nikdy nepoužívám, mám jenom tyto od Essence tmavě modré, které jsem zakoupila ve výprodeji. Popravdě já moc linky neumím, ale ráda bych se je naučila, protože si myslím, že podtrhnou konečně líčení. :)

Jak se Vám líbí mé líčení? :) 













Postup líčení : 

Zvolila jsem jako bázi pod makeup krém na suchou pleť od Biodermy, na to je opravdu skvělý! :) Dále jsem nanesla můj celkem oblíbený makeup od Rimmel v odstínu 103 True Ivory, je na mě trošku tmavší, ale nic co by bylo zas tak hrozné. Poté jsem přepudrovala pleť a to tímto od Dermacol v odstínu 01, no on popravdě obsahuje třpytky, takže když se díváte s dálky nejde nic vidět, ale jakmile se podíváte z blízka, tak bohužel to jde vidět. Já tyto oční stíny od Essence mám velice ráda a tak ten světle růžový jsem nanesla do koutka oka a ten šedý doprostřed a jeden odstín tu nemám, ten jsem použila z paletky také od Essence z řady the nude dám tu foto, které jsem si našla v mých recenzích, už jsem na ní totiž psala recenzi. Ten nejtmavší jsem pak nanesla na konci oka. A vše pěkně stínovala, aby nebyli vidět přechody a pod. Poté jsem nanesla tuhle gelovou oční tužku od Essence v odstínu 04 blue lagoon, kreslí se s ní velmi dobře, ale ještě mi to nejde tak pěkně. :) Poté jsem nanesla a podtrhlo to ženskou krásu a to řasenku od Bourjois, o této řasence ještě uslyšíte v samostatné recenzi, ale tato řasenka někdy slepuje řasy a někdy je dokonalá, tak jako tady. Spíš po této řasence musím použít kartáček na řasy aby je pěkně oddělil. A poslední věc na rty jsem použila takovou klasiku, nechtěla jsem nic tmavého a tak jsem použila lesk na rty od Dermacol, na který jsem už dělala recenzi a je to snad jediný lesk co vůbec nelepí, takže za mě obrovská spokojenost. 


Použila jsem prostřední odstín s druhé řady.








You May Also Like

8 komentářů

  1. Skvelé líčenie :) Linka je úplne super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Essence paletky mi moc nesednou, ale na tobě vypadá pěkně :) Linky já neumím vůbec, ale přijde mi, že na mně stejně vypadají blbě, tak se tím moc netrápím :D

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  3. Krasne licenie si si vytvorila a ta linka ti velmi pekne zvyraznuje farbu oci :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  4. Líčení je moc pěkné. Líbí se mi lesk na rty od Dermacolu, taková příjemná barvička. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Naozaj krásne líčenie! Veľmi sa ti to podarilo :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)