New (143)

by - února 02, 2017

Zdravím při čtvrtečním dni, jak to zvládáte ? My na Moravě máme hoooodně sněhu a je to sice pěkné, ale jakmile to začne tát, tak to už pěkné moc nebude, ještě ke všemu má prý dneska pršet, takže to bude super :D Ale já se vrátím k novinkám co jsem si koupila a co jsem naopak vyhrála. :)

Jako první tady mám Baleu, kterou jsem zakoupila v DM, jedná se o pěnu na holení s avokádovým olejem pro citlivou pokožku, momentálně mám hlavně citlivou pokožku na nohou, protože se furt škrábu a vyskočili mi samé pupínky na nohou a asi to bylo jedním tělovým mlékem od Dove co jsem měla v Glanc boxu. Pěna je suprová, plní vše co má. :) 

Dále jsem si tento týden koupila v Lídlu asi za 40 kč tento šampon Cien s medem a aloe vera je to také pro citlivou pokožku hlavy, ale musím říct ta vůně je krásná, ikdyž je to takové zvláštní balení tak se mi líbí, má 250 ml zatím plní co má, já jsem s ním spokojená. 

A jako poslední jsem ukořistila tento krásný lak od značky Essence, který měl výprodej v prodejnách DM a Rossmann, já byla jen v DM a tento lak jsem brala jako poslední je v odstínu 36 dare it nude, takovou nude barvičku ještě nemám a tak se mi hodila. Ale teda za mě výprodej nic moc! Co měli výprodej tak u nás jen na dva odstíny laku, na všechny lesky na rty, pak myslím dva odstíny rtěnky a to bylo asi tak všechno co jsem zaregistrovala.  



A tady už je výhra s blogu http://ultimatechic.blogspot.cz/ , která dneska přišla. Účastnila jsem se jejich giveaway a po dlouhé době se na mě usmálo štěstí. Tak Vám ji ukážu a můžete si napsat jakou recenzi by jste chtěli. Všechny produkty jsou od Dermacol! :))


Jako první tu mám řadu aroma ritual s vůni irské kávy, Musím říct, že já kávu piju, ale tahle vůně mě nikdy nelákala, ale téda musím říct, že voní opravdu dokonale! Je k tomu jak sprchový gel, tak tělové mléko. Další co jsem chtěla vyzkoušet je tento voděodolný zkrášlující makeup na nohy, mám sice odstín caramel, bude to asi hodně tmavá barvička, tak se toho právě bojím, ale možná to vyzkouším právě teď než abych to zkoušela v létě :D 


V takovém růžovém pytlíčku byla už pleťová kosmetika a dekorativka.


To první je osvěžující hydratační maska na oči, takže na to se velmi těším až dneska vyzkouším! :) A k tomu i masku na pleť jedná se o detoxikační a ochrannou masku, takže jsem na ní zvědavá. 


Mám tady takový mini oční stín nebo-li bonbon v odstínu 74 v kalíšku je to pěkný odstín, ale po rozetření na ruce už to tak pěkný není, jelikož pigmentace teda nic moc, ale uvidíme na mokro. Přibyl mi i další pudr do sbírky a tentokrát od dermacol, já mám jejich pudry ráda tohle je minerální kompaktní pudr v odstínu 01 jsem ráda, že je ta světlý, protože sama jsem světlá. 



První je pudr a druhý je ten odstín. 


Dermacol makeup cover jsem už jednou vyzkoušela a byl vážně super! Tentokrát tu mám tak jakoby vzorečky jeden je v odstínu 221 a 215 tak uvidíme, který mi sedne. 


A jako poslední tu mám longlasting lipliner v odstínu 4, já popravdě konturovací tužky na rty nikdy nepoužívala, takže jsem na ní zvědavá a v tom samém odstínu mám i  dlouhotrvající barvu na rty na tu se těším nejvíce, protože jsem ji chtěla už dávno vyzkoušet a slyším na ní samé chvály, tak jsem zvedavá. 



A já se Vás ptám na co by jste chtěli co nejdříve recenzi? :)) 


You May Also Like

14 komentářů

  1. Ahoj Miško! Zajímala by mně recenze na 24 H rtěnku od Dermacolu :) Moc gratuluji k výhře! Jinak mně moc zaujala ta pěna na holení od Balea, já měla od Baley jen gely na holení a ty byly super. Tuto pěnu jsem tam asi přehlídla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky by mě zajímala recenze na dlouhotrvající rtěnku
    :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Přidávám se k holkám, taky by mě zajímala recenze na dlouhotrvající rtěnku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné nákupy a krásná výhra, gratuluji. Zaujal mě Cien šampon. Vím že Lidl má spoustu dobrých věcí a tak bych ho ráda vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  5. Super věci, Dermacol zbožňuji :)
    lifebymaky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě na dlouhotrvající rtěnku :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Cien mam hrozně ráda, dokonce si tady pro to chodím štreku až k Lidlu, abych tuhle kosmetiku stále měla :) Ještě jsem ale tenhle šampon neviděla. Určitě se na něj těším :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  8. ja som mala od dermacolu kávový krém na ruky a bol úžasný :) super novinky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tú Balea penu na holenie asi vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  10. Balea penu alebo gél si kupujem stále dokola :) Gratulujem ku krásnej výhre, mňa by celkom zaujímala hydratačná očná maska od Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkné novinky. Gratuluji k výhře a zajímala by mě recenze na tělový makeup. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  12. Wau kávová vôňa sprchového gélu musí byť naozaj perfektná :) veľmi sa teším na väčšiu recenziu na tento produkt :)


    Zapoj sa do mojej valentínskej súťaže o krásnu vôňu

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkný článek :) zajímala by mě recenze na tu tekutou rtěnku od Dermacolu, mám podobnou od Rimmelu a jsem s ní dost spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  14. Nejvíc mě zaujali věcičky v vůní irské kávy - kávu miluji, takže bych si je asi hned oblíbila :)
    Cacorka z Prahy

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)