New (144)

by - února 18, 2017

Ahoj já Vás zdravím, dnes si dáme novinkový článek, jelikož jsem byla i na nákupech včera a také mi přišly další dva balíčky k recenzím. Takže určitě se můžete těšit na spousty článků a recenzí na tyto produkty. A teď jdeme na to.

Tohle byla neodolatelná nabídka v Tetě, ten kdo má poblíž Tetu tak ať mrkne, protože tyto produkty většinou stojí okolo 400 kč i více a v Tetě za 50 kč, no nekup to! :) Včera jsem si koupila ty vrchní dva, jedná se o noční balzám proti známkám únavy už jsem ho zkoušela a musím řict, že ráno jsem měla strašně pěknou pleť jemnou, byla pěkná, tak uvidíme. A druhé jsem si vzala BB krém 5v1, ještě jsem ho nezkoušela, ale líbí se mi, dala jsem si ho na ruku a je opravdu světlý a jde skvěle rozetřít. A dnes jsem se byla ještě mrknou znovu a koupila jsem ty spodní pro mamku. To první se jedná o nějaké korektivní sérum a druhé je oční krém proti kruhům pod očima. 



Tohle je další můj nákup. Dvě věci mám z Rosmanna a to jsou odličovací ubrousky od Rival de Loop na suchou pokožku, odstraňují i voděodolný makeup, tak jsem i zvědavá. A ještě jsem tam zakoupila zubní pastu od Signal, momentálně nejraději mám tyto jejich pasty. A vrhneme se na nákup ještě z Tety, ve výprodeji jsem ještě koupila máslo na rty od Astor za 50 Kč. Tento odstín je super, že není tak moc pigmentovaný, čili není moc tmavý už jsem ho zkoušela a je opravdu super, já tyto tělové másla mám velice ráda. A klasika z Tety i odličovací tamponky. 


Tento balíček mi přišel od paní Veroniky ze Saloos. Zkusila jsem ji napsat, zda by byla ochotná poslat nějaké výrobky co ona sama vybere a jsem teda mile překvapená, protože do vůni se trefila parádně! Mám tady koupelový olej ten tak velice příjemně voní, je to citrusová vůně a už se opravdu těším až si udělám koupel. Dále jsem tam měla kokosovou péči s vůni orange, možná že ho použiji jako tělové mléko a nebo nechám ho do vlasů. Jejich balzámky na rty jsem si velice oblíbila, ale tohle je s vůni granátového jablka a jedná se o takový balzám na pleť, pomáhá i proti vráskám. Další tu mám také s vůní granátového oleje a to se jedná o odličovač, já tyto odličovače mám ráda, takže jsem zvědavá jaký bude tento, protože granátové jablko mi moc voní, velmi příjemná vůně.. A posledním produktem je opět regenerační obličejový olej Argan Revital , tohle je takový zvláštní vůně, momentálně nemohu posoudit, zda mi voní, nebo ne. Takže uvidíme časem, ale účinky těchto olejů jsou super, měla jsem Lemon tea tree a už jsem u něj na dně.  


Ještě včera jsem se zastavila v knihkupectví a zakoupila jsem si za 49 Kč tuto knihu. Je to nějaké scifi až krimi, takže jsem zvědavá :D


A poslední balíček tu mám od lékarna.cz s ní jsem nedávno navázala spolupráci a přišly mi k recenzi dva výrobky od značky Weledy, ano je to tak, konečně jí vyzkouším pořádně, který mě tak stále lákala! :) První produkt se jedná o sprchový krém, já už ho z vesela používám a téda musím říct, že krásně hydratuje, ale více uvidíte v recenzi. Další produkt a to se jedná o regenerační olej ano oleje se staly mojí láskou a tak mám zásobu na rok dopředu :D Už jsem ho párkrát zkoušela a teda tohle voní úplně jinak než granátové vůně od saloos. Mě přijde, že v tomto oleje je nějaký alkohol aspoň to cítím a přijde mi to jako domácí slivovice :D divné přirovnání, ale prostě to tam cítím :D jinak olej je fakt dobrý, jsem spokojená.  Měla jsem tam ještě vzoreček sprchového krému s vůni mandle na citlivou pokožku , tento jsem ještě nezkoušela. A paní Zuzka s lékárny.cz mi přidala malý dáreček v podobě nahřívacího polštářku, který je vyplněn pšenicí se špetkou levandule, už se těším až ho použiji. 


You May Also Like

3 komentářů

  1. Jééé, ten nahřívací polštářek by se mi hodil, protože vždycky přijdu z útulku celá promrzlá a nedokážu se sama pořádně zahřát. Jinak novinky máš pěkné. Másla na rty od Astoru taky miluji, krémy od Lorealu vypadají zajímavě a těším se až vyzkoušíš BB krém. Saloos je skvělá kosmetika a od Weledy bych taky něco ráda vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Ooooooo, samé parádní věci :) Už se moc těším na všechny ty recenze. A do Tety se také musím zastavit, vzhledem k tomu, že jsi tam zakoupila tolik věcí za výhodné ceny. Díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se nejvíc líbí Astor máslíčko, po tom už taky delší dobu pokukuju :) Slevy jsem si teda bohužel na něj u nás nevšimla, ale budu to sledovat.

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)