Oblíbenci (Leden 2017)

by - února 08, 2017

Ahojte, dnes mám pro Vás oblíbence za měsíc Leden, to je síla jak to utíká. :) Tak snad si to rádi přečtete :)) A jdeme na to.... :)

DOPLNĚK / TĚLOVÉ MLÉKO
Já momentálně jsem vybrala doplněk, protože tohle je náhrdelník s Yves Rocher, tento krásný jsem si byla vybrat proto, protože jsem ho od nich dostala k narozeninám. Skvěle mi sedí, je jemný a nosím ho skoro pořád, je fakt pěkný. :)


RTY
Tentokrát v kategorii rty nemám rtěnku, ale jen balzám na rty od značky Saloos, momentálně ho používám stále, protože trpím na koutky a tento je má léčit, zatím se mu to daří. :) 



OČNÍ STÍN / KRÉM NA RUCE
Tady jsem vybrala tuhle paletku od Maybelline, no musím říct, že je pravda, že jsem se s ní dost často líčila, ale popravdě pigmentace nic moc, ale to záleží také jak který odstín. Určitě bych na ní chtěla napsat recenzi. Je v oblíbencích proto, protože po ní sahám dost často. :) 


NEHTY
Tady jsem opět dala lak na nehty od Trend it up, protože poslední dobou je to taková moje klasika, je pěkný, jemný a jeho výdrž je suprová. 


TOALETNÍ VODA
Tady jsem opět vybrala vzoreček, protože mám těchto různých vzorečku fakt hodně a tak zkouším. A další se stala moji oblíbenkyní a tou je Marry me! od Lanvina. Je to velmi příjemná vůně, někdo tam prý cítí hodně magnolie, nevím mě to voní velmi příjemně a takové květinové mám velmi ráda. Není ani tak těžká, prostě je super! :) 




VLASY
Tentokrát je tu opět vychvalovaný suchý šampon na vlasy od Batiste! :) Psala jsem na něj už recenzi a prostě k tomu není co dodat, klasika která zachrání vždy a všude! :) 


VOSK
Ano přidala jsem novou kategorii, můj oblíbený vosk za měsíc. Tak doufám, že jsem Vás potěšila. A pro tentokrát za měsíc leden je to Passion fruit martini, ano někdo si možná říká, že jsem blázen v zimě už myslím na léto, ale ano je to tak, má oblíbená vůně, která je příjemná, svěží prostě jako kdybych pila nějaký letní kokteil! :) Za mě super! :) 






You May Also Like

8 komentářů

  1. Jeeej tu paletku Maybelline som si kúpila aj ja. Je úžasná a fakt kvalitná. Rovnako mám strašne rada aj tieto produkty Saloos, sú veľmi kvalitné. :)
    BeautyByLenka

    OdpovědětVymazat
  2. Náhrdelník vypadá moc hezky a balzám na rty i suchý šampón používám taky a oba výrobky jsou super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Balzám na rty je super, mám ho taky! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tie tiene mám aj ja. Svetlé nie sú až tak dobre pigmentované ale tmavé sú skvelé :)
    Suchý šampón používam jedine od Batiste a iný už ani nechcem :D
    World of Nicol | Narodeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mám suché šampony Batiste moc ráda. Střídám je s oblíbenou modrou Schaumou.

    OdpovědětVymazat
  6. Suché šampny Batiste jsou top!

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)