Recenze: Bio aroma roll-on Antistres

by - února 15, 2017

Dnes jen taková netradiční recenze. Já nikdy na takové věcičky jako je tohle vůně na odbourání stresu apod. Nikdy jsem nic takového neřešila. Ale popravdě je to dobré na uvolnění při relaxaci, že by to zabíralo na stres, to asi ne. Ale na relax při knize je to to nejvhodnější. 

Info ze stránek saloos.czHarmonicky laděná kompozice z čistě přírodních esenciálních olejů levandule, meduňky, rozmarýny, bio jojobového oleje a dalších vzácných ingrediencí. Obsažené esenciální oleje mohou příznivě působit při vyčerpání, únavě a stresu. Oddejte se uvolňující směsi vůní, která vás může povzbudit, pozitivně naladit a ve vaší duši nechat rozkvést květy naděje. Bio aroma roll-on je snadné mít vždy po ruce i v té nejmenší kabelce. 




Balení je všeho všudy velmi praktické, protože je to tyčinka, která po otevření víčka má roll - on a s ním přejedeme po impulzních místech a máme to. Lahvička má sice jen pouhých 9 ml, ale opravdu když to člověk nepoužívá denně, tak to vydrží hodně dlouho. 


Vůně no tu bych chvíli zůstala já nevím, když jsem četla plno recenzí, tak to holkám strašně moc vonělo, ale mě ta vůně je celkem nesympatická když tomu přičichnu. Je taková hodně bylinková, zvláštní. S vůní jsme si rozhodně nesedly. 

Výběr mají ještě dalších 5 druhů těchto roll - onů. Jako určitě bych ráda zkusila ještě Tea Tree, protože to mi voní, nebo třeba vitalitu :) No uvidíme. 


Složení 

Bio jojobový olej, extrakt Kardamom
Obsahuje 100% esenciální oleje: grep, rozmarýna a další
Já tam teda grep necítím ani náhodou :D 



Tady vidíte je to prostě kulička, kterou s ní přejedete po místě.

Můj názor? Co bych řekla na začátek je to, že vlastně je to takové milé, malé balení, které se perfektně hodí i na cesty, nebo do kabelky. Má to rozhodně praktické použití, nanese se to jen na impulzivní místa a máme hotovo. Nevím, jestli je ve mě něco špatně, ale já jak jsem to nanesla na impulzivní místa jako třeba na zápěstí nebo právě na krk, pod uši. Tak bohužel po nanesení nic necítím. A co jsem tak četla, tak právě všem voněl dlouho. Tak nevím kde je ta chyba. Já ho většinou místo stresu, používám na spaní (ikdyž na to je určen jinačí typ), ale to mi nevadí. Je to velmi uvolňující. Je super, že je to přírodní produkt, vyrobeno z bio oleje lisovaného za studena. Co jsem už zmiňovala výše, tak bohužel mě tato vůně nesedla, což ale nevadí, protože ho necítím ani po nanesení, takže ho vypotřebuji na noc. :) 


Klady

+ malé a praktické balení 
+ má to roll - on
+ balení dlouho vydrží 
+ cena
+ složení

Zápory

- pro mě je to vůně, ale je to inviduální
- po nanesení nic necítím (také inviduální) 

Zakoupíte ho v prodejnách DM nebo na internetu (např.) TADY na stránce stojí 97 Kč 
V Dmku, ale netuším kolik stojí.  

Já mu bohužel dám jen 3 hvězdičky z 5 


Já děkuji zastoupení Saloos za poslaný balíček a v něm tento uvolňující aroma roll-on 


You May Also Like

5 komentářů

  1. Jé takové roll-ony jsem ještě neviděla (od Saloos) a moc se mi to zamlouvá! Musím je někde ovonět :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám jeden tento roll-on a strašně dlouho mi vydrží a jsem s ním spokojená ještě bych si chtěla koupit ten na spaní. :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám ešte ani jeden, ale určite plánujem zakúpiť! :)
    My blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já ti nevím, moc mě tento roll on nezaujal. Asi by mi taky nesedla vůně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Tie roll-ony ma celkom zaujali, výborna vec do kabelky proti stresu či chrípke. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)