Recenze: Bourjois Twist Up The Wolume řasenka

by - února 25, 2017

Zdravím, ano i dneska bude článek, sice jsem ho chtěla napsat až v neděli, nebo dokonce až v pondělí. Ale nevadí, dnes mám nějak dobrou náladu a tak s recenzí na tuto řasenku jsem tu dnes.

První řadě Vám něco povím o značce BourjoisFrancouzská značka Bourjois, založená v roce 1863 vizionářem Josephem-Albertem Ponsinem, se specializuje hlavně na dekorativní kosmetiku. Jejími prvními produkty byly voskové make-up tyčinky, určené výhradně pro potřeby divadelních herců a nesoucí vtipné názvy jako „Jealous“ („žárlivý“) či „Lovesick“ („roztoužený“). Dnes Bourjois dodává na trh pestrou škálu výrobků - řasenky, tužky na oči, rtěnky, čisticí mléka, deodoranty, sprchové gely, parfémy a jiné - přičemž cílí zejména na ženy. Stále se však snaží držet své původní filosofie a nabízet zákazníkům špičkovou kvalitu za rozumnou cenu. Make-upy Bourjois jsou odvážné, vkusné a elegantní a hodí se pro každou příležitost i náladu. Vůně vás pak překvapí svou smyslností a intenzitou.Stojí za zmínku, že „mladší sestra Chanel“ (jak se Bourjois sama prezentuje) je doslova posedlá barvami. V jejím katalogu naleznete 400 různých odstínů, přičemž čtvrtina z nich se každý rok obměňuje v závislosti na aktuálních trendech. Velký důraz je kladen rovněž na design obalů - Bourjois dokonce pravidelně vyrábí limitované sběratelské série ve stylu vintage.Bourjois si zakládá také na tom, že se neustále snaží vyvíjet nové, inovativní přípravky. Mimo jiné vynalezla řasenku se dvěma konci (Coup de Théâtre) či práškové oční stíny v chytré krabičce se zabudovaným kartáčkem (Suivez Mon Regard). Kosmetiku Bourjois s oblibou používají nejen profesionální maskéři a stylisté, ale i celá řada celebrit jako např. Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton či členové populární chlapecké kapely One Direction. Značka Bourjois jistě zaujme všechny jedince, kteří chtějí vypadat krásně, touží si vytvořit svou vlastní osobitou image, jsou kreativní a rádi se líčí.



Popis řasenky - Dramatický vzhled, svůdný pohled a nekonečně dlouhé řasy? To je exkluzivní řasenka Bourjois Twist Up The Volume s unikátním kartáčkem 2 v 1. Jeho otočný mechanismus vám zajistí dvojí efekt. V pozici 1 kartáček rovnoměrně nanáší barvu mezi řasy, odděluje je a prodlužuje jejich délku. Pozice 2 umožňuje kartáčku nabrat větší množství řasenky a mnohonásobně tak zvětší objem řas. Neslepuje a zabraňuje tvorbě žmolků. Zachytí i ty nejjemnější řasy. Řasenka Twist Up The Volume je vhodná i pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček. 

Balení obal mi přijde velmi pěkný, líbí se mi, že po obou stranách jsou různé nápisy, je v černém obalu se zlatými nápisy. Potom na víčku je to s kterým můžete otáčet kartáček. 


Barva nabízí dva odstíny jedna je 21 Black, ale já mám tu nejtmavší a to je odstín 52 Ultra Black, nevím jaký je rozdíl, ale černá je dost. 




Kartáček ted se dostáváme k důležitému bodu, tady na této první fotce vidíte jeho normální tvar, s tímto tvarem  se líčím nejčastěji a takové klasické kartáčky já mám nejraději. Kdo tyto kartáčky má nejraději, tak mu bude vyhovovat. 


A tady už vidíte kartáček při otočení, štětinky se dají více k sobě a tím se změní i velikost délky, kartáček se zmenší a tím pádem i více barvičky nabere. 


Složení řasenky vitamin E - posiluje, vyživuje a chrání proti lámavosti, přírodní vosky – zvětšují objem řas, jojobové estery – vyživují řasy

Tady vidíte řasenku co mám na sobě. 


Můj názor?  Řasenka mě hodně zaujala jejím efektem, má otáčivý kartáček což jako vypadá hodně dobře a takový nápad se mi líbí, neznám ještě takovou řasenku, který by tohle měla. Popravdě tak první 2 až 3 dny kdy jsem ji začala používat jsem si s ní nevěděla rady, protože mi slepovala řasy, ale pak po těch třech dní už mi připadala úplně vyměněná a řasy vůbec neslepovala. Možná to bylo tím, že trochu vyschla a nebo jsem se s ní naučila manipulovat. Řasenka po nanesení zvětší objem a i bych řekla, že o trochu je prodlouží, já sama o sobě mám dlouhé řasy (ale nemám foto před, nevadí.) Udělá výsledný efekt fakt dobrý. Musím podotknout, že řasenka drží po celý den na svém místě, žádné žmolky se nekonají a ani neopadává pod oko. Což od řasenky já vyžaduji. Ještě mě zaujalo to, že vlastně je vhodná i pro citlivé oči a hlavně pro holky co nosí i kontaktní čočky, takže super! :) Za mě je to opravdu velmi povedený kousek! A mohu ji doporučit všem. 


Plusy

+ složení 
+ nežmolkuje
+ neodpadává pod oko
+ kartáček
+ efekt
+ krásně prodlouží 
+ výdrž

Mínusy

- cena (ale za tu cenu si myslím, že se vyplatí) 
- ze začátku mi slepovala řasy

Její cena se na internetu pohybuje okolo 230 Kč TADY momentálně je, ale vyprodaná.  Tuto řasenku zakoupíte i v prodejnách DM, ale tam stojí více. 

Za mě dostává 5 hvězdiček z 5 


Já děkuji zastoupení elnino.cz za poslaný balíček a v něm tato řasenka.. 



You May Also Like

7 komentářů

  1. Veľmi pekné mihalničky máš :)
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  2. Riasenka vytvára celkom pekný efekt, možno si ju pridám na wishlist. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ta udělá opravdu moc hezké řasy. Jinak pěkné líčení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Řasenka ti udělala pěkné řasy a na fotkách ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. moc se mi líbí tvoje recenze na řasenku pokud budeš mít zajem musela sem si vytvořit nový blog je tam jen jeden článek ten starý blog se mi seknul nevim co stím tak tady je stranka http://berenik24.blogspot.cz/ děkuji

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)