Spotřebováno (Leden 2017)

by - února 11, 2017

Ahojte, jak se máte? :) Já se mám celkem dobře. :) Já mám dneska pro Vás připraveno spotřebováno za měsíc Leden :) Je to oproti ostatním hodně malá spotřeba, ale mě to tak stačí a bohužel jde mi spotřeba produktů pomalu :D



1. Frais Monde body cream - tohle byla i sada jako cestovní sada od této značky a teď jsem vypotřebovala tělové mléko, bože tak nádherná vůně, ještě mi zbyla menší toaletní voda a tu si teď šetřím na jaro se mi bude hodit. :)

2. Batiste suchý šampon - tohle je taková klasika, kterou hodíte do kabelky a vypomůže na cestách, tahle zrovna voní po třešních a vůbec mi tahle vůně nevadí. 


3. Dermacol pěnové oční stíny - No tyto popravdě musím asi vyhodit, divně smrdí, měla jsem je v boxu od elnina vánočním. Ale jako opravdu oni nejdou ani rozetřít, nějak divně smrdí a je to takoby taková divná konzistence, nevím nějak se mi to nelíbí. Když to dám na oční víčko tak barvička žádná, vše se drží na štětci, dělá to žmolky, no prostě to vyhazuji. 

4. Agent Provocateur - tohle byli vůně tři od této značky na které jsem dělala recenzi TADY a byli to mé oblíbené, měla jsem ráda a i nad nějakou uvažuji. :) 

5. Réve Van cleef Arpels - také vůně, která byla velmi příjemná. :) Tady ji můžete zakoupit 


6. Balea sprchový gel - tuhle vůni jsem si totálně zamilovala, voní vážně po melounu, velmi příjemná nevtíravá vůně. :) A balea je taková klasika, která neurazí :) 

7. Coccolino aviváž - Tohle doporučím dále je to nádherná vůně :) 


You May Also Like

7 komentářů

  1. Náhodou pěkná spotřeba :) S ničím kromě Baley nemám zkušenost (ačkoliv melounovou vůni jsem neměla).
    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám u Batiste tuhle třešňovou vůni nejradši. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Melonova vôna od Balei je najlepšia :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já tak dlouho básnila o tialetce Frais Monde s vůní citronu a bergamotu až jsem na Vánoce dostala tři :-) Teď musím aspoň jednu prodat.
    Zvu tě na giveaway: Narozeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný článek :) z těchto produktů jsem měla jenom suchý šampon od Batiste, jinak myslím že mamka měla ty stejné stíny od Dermacolu a když jsem je zkoušela, tak stejně nebyly nic moc :)

    OdpovědětVymazat
  6. Melounový sprcháč od Balei je super! Také ho ještě mám :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)