Moje sbírka rtěnek...PART 1/4

by - března 11, 2017

Zdravím při sobotním dni, venku to vypadá, že bude hnusně celý den a i zítra. No škoda, už bych ráda zase sluníčkooo :) Ale snad se ho dočkáme.
Já jsem si pro Vás připravila moji sbírku rtěnek, jelikož už jsem jednou tento článek psala, ale tam bylo opravdu málo kousků a momentálně tohle teď budu muset rozdělit do čtyř článků. Dnes se podíváme na MIX odstínů a značek, příště Vám dám na výběr a to buď balzámy, Essence rtěnky, nebo mix tekutých rtěnek, másel na rty a lesků. Pravděpodobně tyto články budou o víkendu, na to bude čas to aspoň v klidu nafotit. :)))

A my se dáme do toho, protože tu mám 10 odstínů a různých značek. :)) 




1. Oriflame rtěnka v obyčejném obalu. Mám ji v odstínu Desert Rose. Tyto jejich rtěnky se mi hodně líbí, někde bych měla mít ještě nude odstín, ale nějak ji nemohu najít. V rtěnce vypadá tmavě, ale na rtech jak vidíte vypadá hodně dobře, nevysušuje, akorát já momentálně mám prostě suché rty tak mám všude šupinky.


2. Dermacol v odstínu 01 je to ta verze click it. :) Je to krásná růžová barvička, tuto zrovna rtěnku mám velice ráda, dost často si ji třeba nanesu jen tak když jsem doma.


3. Yves Rocher v odstínu 11 Rose Pétillant  tuhle používám také velmi ráda, se mi zdá, že jsem ji měla v ladyboxu nebo v podobném boxu, protože já sama jsem si ji nekupovala. Je to jedna z mých prvních rtěnek, kdy jsem je začala používat.


4. Trend It Up v odstínu 230 shiny bože do této značky jsem se asi zamilovala, protože mají opravdu skvělé rtěnky a určitě bych Vám je chtěla doporučit. Nemají skvělé jen rtěnky, ale i laky na nehty, paletky stínů, prostě hodně dobrá značka v DMku. :)  A hlavně je krásně krémová.


5. NYC v odstínu 417 Flirty krásná růžová barvička na kterou jsem už dávno psala recenzi. Řekla bych, že je to dobrá rtěnka i odstín se mi líbí. Na běžné nošení je super a navíc v obalu vypadá tmavší a na rtech tomu tak není. :))


6. Avon v odstínu Pure Pink ano tohle je jediná matná rtěnka, vím, že Avon rtěnky umí, ale jejich další věci mi absolutně nesedí. Šupinky trošku zvýrazňuje, ale hold kdo na suché rty netrpí, tak nic zvýrazňovat nebude.


7. Rimmel London v odstínu 260 Amethyst Shimmer tuhle jsem ukořistila ve výprodeji v Tetě asi minulý rok a odstín je to velmi pěkný, takový šťavnatý. Velmi příjemný odstín.


8. Rimmel London v odstínu 20 no tohle už je trošku oříšek pro mě, protože je taková už dost výrazná a na denní nošení ji neberu vůbec, spíše jen po doma :D já nevím, ale já takové dost tmavé odstíny vážně nenosím nijak ven, protože se v tom necítím moc dobře. Ale na doma je jako dělaná :D uvidíme třeba si zvyknu ji nosit i ven. :))


9. Gabriella Salvete v odstínu 07 flore také absolutně nevím zda je ještě v prodeji, protože tuhle jsem taky ukořistila ve výprodeji. Je to nádherný růžový odstín, který je nositelný všude. :) Vidíte na fotce vypadá opravdu krásně. Nic nezvýrazňuje.


10. Miss Sporty v odstínu  037 I like tohle byla chyba v koupi. Zvýrazňuje hodně suchá místa a leze do vrásek a je to tak velmi barbínovský odstín, že tohle už nikdy více :D Použila jsem ji snad jen jednou.


Kdyby jste měli nějaký dotaz ohledně těchto odstínů, tak pište odpovím Vám do komentáře. :) 

Která se Vám zamlouvá více?? 


You May Also Like

13 komentářů

  1. Ja som skôr na matné rúže :) A naozaj tá posledná od miss sporty nie je vôbec pekna a tá od Yves Rocher je top ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc se mi líbil ty rimmelky... ale celkově mám raději výraznější odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc se mi na tvých rtech líbí ty od Rimmelu a pak ta Yves Rocher :) jak říkáš - ta od Miss Sporty vůbec nevypadá dobře -.-"

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  4. Ta od Miss sporty teda vypadá hrozně. Takový přehled se mi moc líbí. Nejvíce mě zaujala rtěnka od YR a taky ty Rimmelácké odstíny. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Ta od Rimmelu Kate ♥ vypadá podle mě nejlépe! Je fakt skvělá :)
    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  6. Zamlouvá se mi od Rimmelu Kate a Rimmel London, perfektní barvičky na jaro :) Ta Miss Sporty je bohužel zklamání, nevypadá vůbec dobře.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  7. Ta výrazná růžovka od Rimmel se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
  8. Tolik jsem jich snad ani neměla za celý život v ruce a to je teprve jen první část :D jinak se mi líbí nejvíce asi ta trojka ;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. To jsou krásné odstíny! Sbírku máš pěknou. Líbí se mi všechny. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  10. Nejvíc se mi líbí asi ta od Yves Rocher, to je krásná přirozená barvička :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to máš pořádnou sbírku rtěnek :) já jich měla asi 20, ale všechno jsem tak nějak eliminovala.. od té doby, co mám přítele, tak jsem měla rtěnku jen jednou, je to hrozně nepraktický :D navíc za 80 dnů letíme do Lisabonu a na cestu "kolem světa" tak se musím rozloučit se spoustou zbytečností. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Rúže patria k mojim kozmetickým obľúbencom a mám uch doma okolo 40. Z tejto série mám ten od Oriflame a je dosť oničom. Niekedy som ho mala rada, ale momentálne mám radšej výraznejšie pery. Mám aj od Gabrielly a Trend it up a som s nimi spokojná :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  13. Ty rtěnky od Rimmel jsou pro mě určitě top!

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)