New (145)

by - března 05, 2017

Přeji pěkné nedělní dopoledne, copak máte na oběd? :)

Já jsem si pro Vás připravila menší novinkový článek, jelikož mám tam i dva časopisy, tak to dávám i kvůli nim, protože jsou sice na březen, ale už teď mohou být vyprodané. :) A něco málo z novinek tu mám, tak se dejme do toho. :)))

Jako první bych Vám chtěla říct o těchto dvou časopisech. První se jmenuje Svět ženy, tady tento časopis jsem si koupila právě jen kvůli dárku a to masce od Gliss Kurr, jedná se o nějakou posilující masku na vlasy. Na to, že časopis stojí 39.90 Kč, tak se to vyplatí. V časopisu najdete recepty na bábovky, nějaké příběhy, různé články a tipy na kosmetiku.
Druhý časopis je taky taková klasika a to je JOY , tento dárek tam už byl poněkolikáté. a to je sada mini lesků od Essence. V časopisu najdete samozřejmě něco o kosmetice, různé tipy třeba právě balzámu na rty, bleskové tipy pro unavené oči, tipy na filmy, zpevnění postavy atd. :)


Dostala se ke mě novinka na FB, že Teta drogerie dala do prodeje výrobky od Ziaji a já samozřejmě musela jít navštívit a dva produkty jsem si odnesla. První produkt je přírodní olivový krém je určen pro velmi suchou a dehydratovanou pleť, já ho chci používat především pod makeup. A druhý produkt je Ziaja micelární gel, jelikož mi dochází můj od Biodermy, tak jsem sháněla nějakou náhradu a našla tento, také se mi hodně líbí, že to má pumpičku, takže jsem zvědavá jaký bude. :)


A posledním produktem co mi přišel je tato novinka od Saloosu na testování a to je francouzský bílý jíl, bílý jíl jsem zkoušela od Soaphorie tam jsem byla spokojená. Tady jsem měla trošku problém s jejich zeleným jílem, tak jsem zvědavá jak mi bude sedět bílý jíl, dnes večer chci vyzkoušet, takže se určitě můžete těšit na recenzi. :))) 


You May Also Like

14 komentářů

  1. Ziaju mám moc ráda a olivový krém jsem měla. Je výborný a ta vůně....Já si tentokrát pořídila Cosmopoliten kvůli laku na rty od Gosh.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem si kvůli masce na vlasy pořídila časopis :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ziaja je výborná kozmetika, ja by som si časopisy tiež kúpila hlavne kvôli darčekom, sú skvelé. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  4. Už dlhšie si chcem kúpiť nejakú masku na vlasy, tak možno vyskúšam túto :)
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  5. Tak na ten jíl jsem zvědavá! jinak tu masku na vlasy jsem právě celou vypotřebovala a nebyla vůbec špatná. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  6. Masku s časopisem jsem si také koupila. A mini lesky na rty už mám nějaký rok doma a ještě jsem neměla moc příležitostí je upotřebit. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty dárky k časopisům jsou super, taky bych je brala a je fajn, že do Tety přidali na prodej i Ziaju. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Gel od Ziaji mám, aktuálně jsem skoro na dně. Pleť je vyčištěná ale nepne, takže určitě vezmu další balení :)

    OdpovědětVymazat
  9. Svět ženy jsem sháněla po celé Praze a nakonec jsem sehnala všechny 4! :) černá,bílá,fialová a orandžová..tuším,že víc jich ani nebylo :) teď mám černou a ta je prostě úžasná. Co se týče ziaja, byla jsem pro ni v polsku a ta kosmetika je bezkonkurenčně pro mě číslo 1 :)

    http://xoxo-ronnie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Bílý jíl mě zaujal a budu taky zkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný článek :) ten olivový krém musím rozhodně zkusit!

    -A- from thatismylifeandblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ziaja kosmetiku mám moc ráda..:)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)