Spotřebováno (Únor 2017)

by - března 08, 2017

Zdravím při středečním dni,

já jsem si pro Vás přichystala spotřebováno za měsíc Únor a mám tady toho šíleně moc. V dalším měsíci to bude opět narváno prázdnými obaly, tak se na to vrhneme. :)))


1. Šampon a kondicionér v jednom + sprchový gel tohle mi dala od přítele mamka, jak byli na dovolené v Izraeli. :)  Za mě to byl hodně dobrý produkt, každé vonělo pěkně. :)

2. Votiv Yankee Candle Sparkling Lemon bože to je tak nádherná vůně! Škoda, že nejde sehnat, sice někdo citron asi mít rád nebude, ale tohle mi naprosto voní. :)) 


3. Šampon od Loreal - no jedno použití, krásně voněl vlasy umyl, ale nic víc o něm nepovím :D

4. Šampon Nivea - vypadá to na novinku a byl docela fajn, ještě mám kondicionér. 

5. Katy Perry Mad Love - bože tuhle vůni musím mít v plném balení! To je tak nádherná vůně a sladká, já celkově její vůně mám velice ráda, takže tuhle nutně potřebuji. :) 


6. Garnier maska - No za mě tohle byla hrůza, bylo to moc mokré a absolutně mi to s pletí nic neudělalo, takže za mě opravdu nuda. 

7. Vichy - krém na pleť tohle mě bavilo, sice bych řekla, že tohle trochu vonělo i po alkoholu, ale použila jsem to asi 5krát a za mě super. :) 


8. Avon krém - je to takový skvělý krém, já jsem ho jen krátce používala, ale potom jsem ho dala mamce oni ho rychle vypotřebují :D Byl dobrý a dost dobře hydratoval, na to že to je Avon, tak opravdu si ho chválím, ale ikdyž je určen i na obličej, tak tam bych ho asi nepoužila. 

9. Yves Rocher šampon - já tento šampon mám po druhé s pauzou a ten první mi vyhovoval mega skvěle, ale jakmile jsem udelala pauzu a koupila tento šampon až po půl roce, tak momentálně mi moc nevyhovoval, ale jeho vůně je skvělá! :)) 

10. Květinová pleťová voda Saloos - ach jo, tohle byl můj největší oblíbenec, dočišťovala jsem s ním obličej a nebo stříkala na zklidnění pokožky, když jsem se škrábala. Co mi tady u něj vadilo, byla jen ta vůně, ta mi moc nesedla, ale jinak za mě spokojenost. 


You May Also Like

8 komentářů

  1. Masky od Garnier se mi líbí a chci je vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Masku od Garnier chci taky vyzkoušet, akorát tu modrou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Som prekvapená tvojou reakciou na Garnier masky, lebo zatiaľ som počula len samé chvály. Ale chystám sa zaobstarať si ju aj ja, takže som celkom zvedavá.
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Tee tree je pomocníček, já ho používám na vše a hlavně na akné. Teď mám od The Body shop.. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Také mám ráda yankee candle... přemýšlím o giveaway a myslím, že jí tam přidám, inspirovala jsi mě :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ten citron mohl nádherně vonět. Dost mě zaujala i květinová vůně od Saloos. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)