Moje sbírka rtěnek...PART 2/4

by - dubna 29, 2017

Zdravím mé čtenářky a čtenáře. Ano jak už čtete z názvu, tak se dneska vrhneme na další článek mé sbírky rtěnek, přiznám se, že tu dlouho nebyl, protože se mi nechtěli fotit všechny rtěnky na rtech :D ale dnes ráno jsem to nafotila, upravila aby tu něco o víkendu bylo. Na minulý článek se můžete podívat TADY tam jsem psala o mix rtěnek. Dneska se totiž podíváme na značku Essence. :)))


Tohle je má nádherná sbírka Essence produktů. :) 


1. Essence rtěnky v odstínu 01 coral calling - tohle je přímo božský odstín, já tyto v černém obalu mám nejraději.. Odstín je to takový korálový, já jelikož mám teď super rty, tak jde vidět že mi zalezá do vrásek, nepoužila jsem balzám. Jinak odstín velice chválím. 



2. Essence odstín 02 cute nude ja jsem si je kupovala kvůli tomu, že moc nebarví, protože v té době jsem měla hodně ráda nude odstín. Tohle jen lehce obarví a tuto používám také hodně často, líbí se mi. Na rtech sice nevydrží dlouho, ale vůbec mi nevadí přejíždět. 


3. Essence odstín 08 be happy tady mě to celkem zklamalo, zkoušela jsem ho v obchodě na ruce a myslela jsem, že bude aspoň trošku více pigmentovaný, ale tohlě je jen takový balzámek na rty v podobě rtěnky, škoda. Tento odstín moc nenosím, ikdyž jak si tak říkám na rtech vypadá pěkně. 


4. poslední rtěnka z této řady rtěnko balzámu je tato kráska v odstínu 12 candy love krásná jemně růžová barvička, kterou taky nosím velmi často, protože se mi líbí když si dám makeup, řasenku a tuto rtěnku a mohu vyrazit. 


5. Essence rtěnka v odstínu 07 je to velvet matt tuto rtěnku miluji, je to taková matná barvička v nude odstínu, tu jsem si vzala na zkoušku a musím říct, že mě mile překvapila, na rtech vypadá dobře, nezalézá do vrásek nějakou chvíli vydrží na rtech. 


6. A jdeme na tekuté rtěnky tuto mám v odstínu 01 a dál už nevím, protože ten papírek mám ošoupaný. Já jsem ty jejich tekuté rtěnky chtěla dlouho vyzkoušet, vyzkoušela jsem tento odstín a řekla jsem si, že potřebuji druhý. Protože oni opravdu jsou to povedené kousky, jednak jak jsem si myslela, vůbec nelepí na rtech, takže to je velké plus. 


7. A druhý odstín této tekuté rtěnky mám odstín peach party (číslo také už smazané) také na rtech nelepí, je to nádherný odstín. Obě tyto tekuté rtěnky jsem si koupila ve výprodejovém stojanu v Tetě. :)) 


8. A poslední nádheru tmavou rtěnku v odstínu 12 blush my lips tuto jsem taky ukořistila ve výprodejovém stojanu, je to taková vínová barvička, kterou se přiznám málo nosím. Protože nejsem zvyklá na takové tmavé odstíny, ale hrozně moc se mi líbí! Takže určitě bych ji chtěla nosit častěji, vypadá krásně na rtech co? :) 



Kdyby jste měli nějaký dotaz ohledně těchto odstínů, tak pište odpovím Vám do komentáře. :) 

Která se Vám zamlouvá více?? 



You May Also Like

6 komentářů

  1. Mne se líbí snad jenom ta poslední, ten zbytek je na mne takový moc "balzámkovský" tedy alespoň podle toho finishe :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. Mě hodně vyhovují ty z té matné řady! Jsou super do kabelky, s neutrálním odstínem nepotřebuji ani zrcátko, no paráda! :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. Tak mě se taky nejvíc líbí ta poslední :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Ta poslední je opravdu parádní, i když na mě taky moc výrazná. Jinak taky mám nejraději rtěnky v tom černém obalu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Essence rtěnky mám docela ráda, ta poslední se mi líbí asi nejvíce!

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)